Рецепти з фото і відео

Червона ікра

Червона ікра


Червона ікра визнається всіма гурманами. Якщо проявити трохи фантазії, то з ікри можна зробити цілий витвір мистецтва. Тарталетки прикрасять будь-який святковий стіл.

Червона ікра готуватися дуже просто і без витрат
Червона ікра
+5
0
05 лют
Інгредієнти:
  • Тісто дріжджове листкове 200 грам;
  • Яєчний жовток 1 шт.;
  • Борошно пшеничне 1 ст. ложка;
  • Вугор (копчений) 150 грам;
  • Сир вершковий 150 грам;
  • Авокадо 1 шт.;
  • Майонез 2 чайні ложки;
  • Сир твердий 50 грам;
  • Ікра червона 40 грам;
  • Оливки 4 шт.;
  • Маслини (без кісточок) 8 шт.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розморозити листкове тісто. Присипаємо борошном і розгортаємо. Вирізаємо формою майбутню раковину. Притискаємо з одного боку пальцями. При випіканні з цього боку тісто не так підніметься. Ножем робимо віялоподібні надрізи, як у мушлі. Потім Промазуємо збитим жовтком. Викладаємо на змащене маслом деко.

  • Крок 2

    Розігріємо духовку до 200 градусів і відправимо в неї черепашки на 20 хвилин, поки вони не зарум'яняться. Залишаємо охолонути.

  • Крок 3

    Приготуємо начинку. Розрізатимемо авокадо навпіл. Виймаємо ложкою м'якіть. Сир натираємо на крупній тертці, а з вугра виймаємо кістки.

  • Крок 4

    У блендері подрібнити вершковий сир, вугра, м'якоті авокадо. Додамо майонез.

  • Крок 5

    Готові тарталетки акуратно приховуємо ножем. Прорізаємо не до кінця. Заповнюємо їх начинкою. Одні поливаємо приготовленою пастою, другі посипати сиром і прикрасити маслиною. Інші прикрашаємо оливками, треті - червоною ікрою.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: