Загрузка...
Рецепти кулінарія
0
+1
06 лют
Кулінарія - не просто приготування різних страв і їх вживання. Головний принцип української кухні в тому, що страва повинна бути обов'язково смачним, вишуканим та мати неповторний смак і аромат.
Рецепт жульєна
0
0
06 лют
Жульєн є святковою стравою, а така назва походить від техніки нарізки інгредієнтів. Техніка різання полягає в дуже тонкої соломки. Жульєн можна додавати в тарталетках у глиняних горщиках або в
Закуски до пива
0
0
06 лют
У будь-якому пивному барі сьогодні є величезний асортимент закусок до пива. Адже смаки у всіх різні, і все воліють різні закуски до пива: м'ясні, рибні, сирні, хлібні, а також простого або складного
Холодні закуски
0
0
06 лют
Щоб холодні закуски сподобалися всім гостям, необхідно брати перевірені і всіма улюблені продукти для їх приготування. Простий рецепт грибних зв'язок сподобається всім без винятку.
Холодець з курки
0
+1
06 лют
Найчастіше холодець з курки готують на свята. Приготування страви нескладно, але так повелося, що, в основному, воно святкове.
Заливне з язика
0
+8
06 лют
У святковому меню на першому місці завжди заливне. У моїй родині його просто обожнюють. Це блюдо цікаве тим, що дає більші можливості для експериментів і фантазії.
Заливний язик рецепт
0
+2
06 лют
Коли - то мова була улюбленою стравою Катерини I, а сьогодні він любимо нами. Багато господині готують його до святкового столу. Ми його смажимо, тушкуємо з овочами, робимо з нього жульєн, а ще
Рецепт печінкового торта
0
0
06 лют
Так уже повелося, що в святковому меню завжди знаходиться місце для печінкового торта. Це блюдо можна вже віднести в розряд традиційних страв.
Святкове меню
0
0
06 лют
Без особливого святкового меню, будь-яке свято був би нудним і буденним. А які страви можна додати в святкове меню, вирішує кожен по своєму капризу.
Рецепти закусок
0
+4
06 лют
Закуски є таким блюдом, яке подають перед основними стравами. Також ними можна просто перекушувати під час роботи. Дуже часто закуски подають разом з алкоголем, щоб поліпшити апетит.
Меню повара


Перейти до меню повара: