Загрузка...

Закуски на святковий стіл

Закуски на святковий стіл
0
0
08 лют
Закуски на святковий стіл


Готуємо смачно закуски на святковий стіл


Закуски на святковий стіл це один з найважливіших атрибутів веселощів, адже рідкісний стіл обходиться без набору маленьких закусок для гостей, а яке свято обходиться без великого столу? Ось наш список.

• Вишеньки - рецепт досить простий. Варимо буряк, перетираємо, додаємо часник, тертий сир, майонез, розгортаємо все це вишеньки. Зверху вставляємо стебло зелені, бажано, що б один стеблинка мав два відгалуження і відповідно встромляють у дві вишеньки, так образ страви буде більш відповідати образу вишні. Так само для "Черешні" можна виключити буряк, вийде ягідний Бум.
• Яйця, фаршировані печінкою тріски - складніше, але класика є класика, без неї нікуди. Варимо яйця круто, чистимо, поділяємо навпіл, дістаємо і кришимо великими кубиками жовток. Приблизно таких же розмірів кришимо печінка тріски. Беремо зелень і нарізаємо дрібними шматочками. Перемішуємо, наповнюємо яйця, прикрашаємо зеленню і майонезом. Якщо суміш вийде сухий, додайте одну - дві чайні ложки соку тріски.
• Ікра з шампіньйонів. Кришимо гриби, обсмажуємо в рослинному маслі, додамо соєвий соус. В окремій сковороді смажимо невелика кількість цибулі. Тепер залишається тільки остудити, перемішати і подрібнити у блендері отриману суміш.
• Тости з пастою із баклажанів. Полийте баклажани рослинним маслом і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. Візьміть п'ять зубчиків часнику, почистіть і роздушіть. Вийміть з баклажанів м'якоть, посоліть, додайте масло і гарненько перемішайте. Отриману суміш намажте на тости і подавайте.
• Овочеве каное. Відчистите огірок від шкірки, наріжте півкільцями. Намазуємо з одного боку вершковий сир. Наріжте копчену рибу так, що б її розміру було достатньо для того що б укрити часточки огірків з усіх боків. Насаджуєм на зубочистку один кінець риби, огірок і протилежний кінець шматочка риби. Готово!

Закуски на святковий стіл на швидку руку
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: