Закуски на святковий стіл

Закуски на святковий стіл
0
0
08 лют
Закуски на святковий стіл


Готуємо смачно закуски на святковий стіл


Закуски на святковий стіл це один з найважливіших атрибутів веселощів, адже рідкісний стіл обходиться без набору маленьких закусок для гостей, а яке свято обходиться без великого столу? Ось наш список.

• Вишеньки - рецепт досить простий. Варимо буряк, перетираємо, додаємо часник, тертий сир, майонез, розгортаємо все це вишеньки. Зверху вставляємо стебло зелені, бажано, що б один стеблинка мав два відгалуження і відповідно встромляють у дві вишеньки, так образ страви буде більш відповідати образу вишні. Так само для "Черешні" можна виключити буряк, вийде ягідний Бум.
• Яйця, фаршировані печінкою тріски - складніше, але класика є класика, без неї нікуди. Варимо яйця круто, чистимо, поділяємо навпіл, дістаємо і кришимо великими кубиками жовток. Приблизно таких же розмірів кришимо печінка тріски. Беремо зелень і нарізаємо дрібними шматочками. Перемішуємо, наповнюємо яйця, прикрашаємо зеленню і майонезом. Якщо суміш вийде сухий, додайте одну - дві чайні ложки соку тріски.
• Ікра з шампіньйонів. Кришимо гриби, обсмажуємо в рослинному маслі, додамо соєвий соус. В окремій сковороді смажимо невелика кількість цибулі. Тепер залишається тільки остудити, перемішати і подрібнити у блендері отриману суміш.
• Тости з пастою із баклажанів. Полийте баклажани рослинним маслом і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. Візьміть п'ять зубчиків часнику, почистіть і роздушіть. Вийміть з баклажанів м'якоть, посоліть, додайте масло і гарненько перемішайте. Отриману суміш намажте на тости і подавайте.
• Овочеве каное. Відчистите огірок від шкірки, наріжте півкільцями. Намазуємо з одного боку вершковий сир. Наріжте копчену рибу так, що б її розміру було достатньо для того що б укрити часточки огірків з усіх боків. Насаджуєм на зубочистку один кінець риби, огірок і протилежний кінець шматочка риби. Готово!

Закуски на святковий стіл на швидку руку
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: