Рецепти з фото і відео

Печінковий паштет

Печінковий паштет
0
0
08 лют
Печінковий паштет


Печінковий паштет дуже смачний рецепт


Не знаєте, що з'їсти на сніданок. Тоді спробуйте приготувати печінковий паштет? Рецепт простий, а інгредієнти й зовсім смішні, в той час коли паштет може служити як апетитним сніданком, так і відмінною начинкою для бутербродів на роботу, в іншому ніщо не заважає взяти паштет в банку і штампувати бутерброди прямо на робочому месте.І так, готуємо на сніданок печінковий паштет, дуже простий рецепт.

Основні інгредієнти:
• Два зубчики часнику;
• Вершкове масло;
• Сухе біле вино 100г;
• Вершки, жирність 20%;
• Ріпчасту цибулю 5шт;
• Теляча печінка.

Процес приготування:
• Томім на сковороді в оливковій олії масло вершкове, в невеликій кількості. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо з часником.
• Кидаємо нарізану кубиками печінку і смажимо не більше 10 хвилин, повинна зберегтися соковитість всередині шматків.
• Поливаємо вином і заправляємо мускатом, перцем, сіллю за смаком. Тушкуємо 5 хвилин. Заливаємо вершки і чекаємо закипання. Процес смаження закінчений.
• Далі пропустити все це через блендер, повинна вийти густа маса без єдиного грудочкa. Після подрібнення додаємо топлене вершкове масло, перемішуємо і відправляємо в холодильник до охолоджування.
• Паштет гарний у будь-якому вигляді, бутерброди до чаю, на роботі, всухом'ятку і так далі, в будь-якому випадку вийде смачно і поживно.

Готуємо смачний печінковий паштет на сніданок
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: