Заливне з курки

Заливне з курки
+3
0
08 лют
Заливне з курки


Заливне з курки це смачна страва на свята


Ця страва дуже просте і смачне, і зовсім не для авантюристів. Воно завжди виходить смачним і незвичайним, його можна приготувати в святковий день, а можна у звичайний будній, який блюдо зробить святом. Отже, заливне з курки.

Основні інгредієнти:
• Куряча грудка;
• 3 шт-яйця (перепелині);
• Солодкий болгарський перчик, різного кольору;
• Сіль і спеції.

Процес приготування:
• Спочатку промити і відварити курячу грудку в злегка підсоленій воді. Додати пару горошин перцю і пару лаврових листочків. Охолодити і порізати маленькими шматочками (можна не різати, а просто розділити по волокнах). Бульйон не виливати.
• Желатин заливаємо водою і забуваємо на 30 хвилин.
• Відміряємо потрібну нам кількість бульйону і вливаємо в нього желатин, проціджуємо. Доводимо до кипіння і пробуємо на смак. Якщо не надто солоно, то підсолити і додайте трохи прянощів.
• Варимо яйця, Остуджуємо, чистимо й ріжемо на дві частини кожне яйце.
• Поріжемо тонкою соломкою перець.
• Дістанемо скляні форми для заливного. Викладаємо на дно креманки курку, потім засипаємо трохи тонко порізаним перцем і кладемо половинку яйця. І так з кожною креманки, потім заливаємо бульйоном і ставимо в холодне місце.
• Я вам привела тільки не більшу частину, як можна прикрасити наше холодець. Можна ще додати консервовану кукурудзу і горошок. Або заливати просто декількома шарами, щоб не всі продукти знаходилися на дні креманки. Все залежить тільки від вашої фантазії!

Заливне з курки це найсмачніше і ситне блюдо в святковий день
Схожі рецепти:
Loading...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара
Перейти до меню повара: