Вхід

Використовуйте для входу один з Ваших акаунтів соціальних мереж

АБО

» » » Заливне з курки
0

Заливне з курки

Заливне з курки

Добавлено: 8-02-2013, 20:27

Приготували: 884 разів

Коментарів: 0

Теги: Заливне, курка

Описання страви:

Заливне з курки


Заливне з курки це смачна страва на свята


Ця страва дуже просте і смачне, і зовсім не для авантюристів. Воно завжди виходить смачним і незвичайним, його можна приготувати в святковий день, а можна у звичайний будній, який блюдо зробить святом. Отже, заливне з курки.

Основні інгредієнти:
• Куряча грудка;
• 3 шт-яйця (перепелині);
• Солодкий болгарський перчик, різного кольору;
• Сіль і спеції.

Процес приготування:
• Спочатку промити і відварити курячу грудку в злегка підсоленій воді. Додати пару горошин перцю і пару лаврових листочків. Охолодити і порізати маленькими шматочками (можна не різати, а просто розділити по волокнах). Бульйон не виливати.
• Желатин заливаємо водою і забуваємо на 30 хвилин.
• Відміряємо потрібну нам кількість бульйону і вливаємо в нього желатин, проціджуємо. Доводимо до кипіння і пробуємо на смак. Якщо не надто солоно, то підсолити і додайте трохи прянощів.
• Варимо яйця, Остуджуємо, чистимо й ріжемо на дві частини кожне яйце.
• Поріжемо тонкою соломкою перець.
• Дістанемо скляні форми для заливного. Викладаємо на дно креманки курку, потім засипаємо трохи тонко порізаним перцем і кладемо половинку яйця. І так з кожною креманки, потім заливаємо бульйоном і ставимо в холодне місце.
• Я вам привела тільки не більшу частину, як можна прикрасити наше холодець. Можна ще додати консервовану кукурудзу і горошок. Або заливати просто декількома шарами, щоб не всі продукти знаходилися на дні креманки. Все залежить тільки від вашої фантазії!

Заливне з курки це найсмачніше і ситне блюдо в святковий день
kulinarki2



Коментарі (0)

Додати коментар:
Якщо ви приготували це блюдо - напишіть що, у Вас вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш докладно!




Цікаве у мережі


Партнери

Інші рецепти даної категорї

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!
або