Загрузка...

Жульєн з куркою і грибами

Жульєн з куркою і грибами
+1
0
08 лют
Жульєн з куркою і грибами


Жульєн з куркою і грибами дуже смачний рецепт


Це улюблене блюдо всієї моєї родини. Звичайно ж, правильніше його буде називати «жюльен», але ми звикли по-іншому, все одно на смак не відбивається. Отже, хочете побалувати сім'ю смачненьким? Готуємо жульєн з куркою і грибами.

Основні інгредієнти:
• 500 грам-куряче філе;
• 300 грам-шампіньйони;
• 150 грам-будь копчене м'ясо;
• Одна цибулина;
• Сир, маслини;
• Сметана, олія рослинна, сіль і перець.

Процес приготування:
• У трохи підсоленій воді відварюємо курку до готовності. Пінку з бульйону періодично знімаємо.
• Дістаємо курку, охолоджуємо й ріжемо невеликими кубиками. Бульйон не виливаємо, він нам ще знадобиться.
• Гриби миємо, чистимо і ріжемо тонкими часточками.
• Цибулю чистимо і ріжемо тонкими півкільцями.
• Копчене м'ясо ріжемо невеликими кубиками.
• Сир натираємо на крупній тертці.
• Лук страхуємо на вершковому маслі до отримання золотистого кольору.
• Додаємо до цибулі грибочки, смажимо до тих пір, поки вони не пустять сік. Додаємо в сковорідку курку, копчене м'ясо, солимо і перчимо. Вимішуємо.
• Вийшла суміш викладаємо в маленькі горщики або кокотніци, зверху кладемо рівну кількість маслин і сметани.
• Залити бульйоном, який у нас залишився після варіння курки. Бульйон повинен трохи покривати маслини.
• Зверху засипаємо сиром і ставимо в попередньо розігріту духовку. Запікати близько години при температурі 200 градусів.

Готуємо улюблене і просте блюдо жульєн з куркою і грибами
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара
Перейти до меню повара: