Google
загрузка...

Жульєн з куркою і грибами

Додано: 8-02-2013, 20:14
Приготовлено: 528

Автор:

kulinarki2
kulinarki2
Рейтинг:
сподобалось

Смачно ?

+1
Жульєн з куркою і грибами


Жульєн з куркою і грибами дуже смачний рецепт


Це улюблене блюдо всієї моєї родини. Звичайно ж, правильніше його буде називати «жюльен», але ми звикли по-іншому, все одно на смак не відбивається. Отже, хочете побалувати сім'ю смачненьким? Готуємо жульєн з куркою і грибами.

Основні інгредієнти:
• 500 грам-куряче філе;
• 300 грам-шампіньйони;
• 150 грам-будь копчене м'ясо;
• Одна цибулина;
• Сир, маслини;
• Сметана, олія рослинна, сіль і перець.

Процес приготування:
• У трохи підсоленій воді відварюємо курку до готовності. Пінку з бульйону періодично знімаємо.
• Дістаємо курку, охолоджуємо й ріжемо невеликими кубиками. Бульйон не виливаємо, він нам ще знадобиться.
• Гриби миємо, чистимо і ріжемо тонкими часточками.
• Цибулю чистимо і ріжемо тонкими півкільцями.
• Копчене м'ясо ріжемо невеликими кубиками.
• Сир натираємо на крупній тертці.
• Лук страхуємо на вершковому маслі до отримання золотистого кольору.
• Додаємо до цибулі грибочки, смажимо до тих пір, поки вони не пустять сік. Додаємо в сковорідку курку, копчене м'ясо, солимо і перчимо. Вимішуємо.
• Вийшла суміш викладаємо в маленькі горщики або кокотніци, зверху кладемо рівну кількість маслин і сметани.
• Залити бульйоном, який у нас залишився після варіння курки. Бульйон повинен трохи покривати маслини.
• Зверху засипаємо сиром і ставимо в попередньо розігріту духовку. Запікати близько години при температурі 200 градусів.

Готуємо улюблене і просте блюдо жульєн з куркою і грибами

Кількість думок від користувачів (0)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм Нікнеймом.

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на сайт.