Рецепти з фото і відео

Закуски

Закуски
0
0
06 лют
Закуски


Готуємо смачні закуски рецепт


Закуски є прикрасою будь-якого столу. І часто без закуски не обходиться жодне застілля. Навіть звичайний обід можна перетворити на свято. Різноманітність закусок може задовольнити найвимогливіший смак. Приготування закусок не вимагає багато часу і дорогих продуктів. Ситні і смачні страви «на швидку руку» стають дуже популярними в нашому повсякденному житті. Вони дуже зручні в суєті звичайних днів: їх можна взяти собою в дорогу, на роботу чи на навчання. Якщо зовсім немає часу на готування гарячого або просто хочеться перекусити, а обід ще не скоро, добра закуска врятує зі скрутного становища. У закусках можна виразити всю свою індивідуальність, передати настрій, розповісти про свої почуття. Запасіться трохи терпінням, фантазією і відмінним настроєм - і ви не пошкодуєте про час, який витратили.

Рецепт для приготування дуже поживною закуски: картопляних котлет з грибною підливкою:
• 700 грам картоплі
• Одне яйце
• 50 грам жиру

Для соусу необхідно:
• 5-6 сушених грибів
• 1 столова ложка пшеничного борошна
• 2-3 їдальні ложки сметани
• 2 ріпчастих лука

Спосіб приготування закуски:
1.очістіть картопля
2.поставіть картопля варитися у підсоленій воді
3.воду злити, картоплю осушити і обмять
4.у картопляне пюре вбити яйце і перемішати
5.сформіровать кульки на борошні, а з кульок - котлети
6.паніровать котлети в борошні і підсмажити
7.замочіть гриби на 3:00 у двох склянках води
8.потім ретельно промити гриби
9.воду акуратно процідити і варити в ній гриби до готовності
10.В кінці варіння - посолити
11.пока гриби готуються, підсмажити до золотистого кольору пшеничне борошно
12.лук пассировать на рослинній олії
13.жареную борошно залити кип'яченою водою або м'ясним бульйоном, щоб не було грудок
14.винуть зварені гриби
15.разведенную борошно влити в грибний відвар
16.варіть соус ще 10 хвилин
17.В кінці варіння додати сметану, сіль, довести до кипіння і зняти з вогню
18.котлеткі подавати гарячими политі підливою.

Рибний торт

Для приготування закуски «рибний торт» потрібно:
• 500 грам не жирної риби
• 500 грам моркви
• 250 грам кураги або чорносливу
• 100 грам ріпчастої цибулі
• 250 грам майонезу
• 2 столові ложки рослинної олії
• 50 грам води
• лавровий лист
• перець горошком
• сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:
1.в невелику алюмінієву каструлю налити рослинне масло
2.натереть на тертці моркву і укласти в каструлю
3.на морква укласти майонез, чорнослив
4.філе риби нарізати тонкими смужками й укласти на чорнослив
5.посоліть, поперчити за смаком
6.мелко порізати цибулю і укласти зверху
7.повторіть всі шари ще раз
8.самий верхній шар - морква
9.пріготовіть соус: майонез розбавити водою, додати перець горошком і лавровий лист
10.політь соусом верхній шар
11.поставіть в духовку на півтора або 2:00 (визначається по готовності моркви)

Готуємо самі будинки закуски рецепт простий і без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: