Загрузка...

Рецепт холодець

Рецепт холодець
0
0
06 лют
Рецепт холодець


Рецепт холодець без витрат


Ніякої ресторанний холодець не зрівнятися зі справжнім сільським - насиченим, наваристим, з ароматним смаком. Такий можна зварити тільки з сільського м'яса. Якщо ввести в пошуковику фразу рецепт холодець, вам випаде безліч рецептів. Хочу вам порадити рецепт саме домашнього сільського холодцю. Адже кожен знає, що немає смачніше домашньої готування, коли все приготовлено з такою любов'ю і турботою. На цей холодець у вас піде 10 годин.

Для приготування вам знадобиться:
• Яловича нога (шматок гомілки і голяшка) 1 шт.
• Яловичий язик 1 шт.
• Субпродукти (яловиче копито) 1 шт.
• Свиняча рулька (бажано від передньої ноги, вона м'ясисті) 1 шт.
• Сіль (на 18-ти літровий бачок) 3 ст.л.
• Ріпчасту цибулю 2 шт.
• Лавровий лист 2 шт.
• Часник 7 зуб.
• Чорний перець (горошок) 10 шт.
• Желатин 30 р.

Для його приготування необхідно:
• Для початку необхідно ретельно зачистити і вимити м'ясні продукти. Покласти все це в бачок, залити водою і поставити на вогонь.
• Після того, як закипить вміст бачка, обов'язково зняти піну, потім зменшити вогонь до мінімуму, щоб трохи булькало, і продовжувати варити 8 годин під кришкою. За годину до готовності потрібно посолити, покласти лавровий лист, цибулю і перець. Потім вимкнути вогонь і залишити готовий бульйон остигати.
• Тепер потрібно взяти желатин і залити його остившім бульйоном (приблизно 2 склянки), і залишити все це набухати.
• Тепер треба зайнятися м'ясом. Остигле м'ясо відокремити від кісток, але жилки для сільського холодцю потрібно залишити. Рульки і шкурку з копита слід викинути. Потім потрібно саме руками розділити м'ясо (ножем різати не потрібно) на маленькі шматочки, тільки несильно дрібніше. Потім треба розкласти м'ясо по формочках.
• У ту ж ємність, в якій ви вибирали м'ясо, потрібно налити добре проціджений бульйон.
• У бульйон потрібно на тертці натерти часник. Нагріти бульйон, потім желатин потрібно розчинити на повільному вогні, обов'язково при цьому помішуючи. Після того, як желатин розчиниться, треба вилити його в бульйон з часником. (Можна не додавати желатин, якщо використовувати такі продукти, це на всяк випадок для підстраховки.)
• І останній етап: потрібно м'ясо у формочках залити бульйоном, і поставити в холодильник застигати.
• Через деякий час вийде ароматний, дуже смачний, сільський наваристий холодець.
• Приємного вам апетиту!

Найсмачніший рецепт холодець готуємо вдома це дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: