Рецепт холодець

Рецепт холодець
0
0
06 лют
Рецепт холодець


Рецепт холодець без витрат


Ніякої ресторанний холодець не зрівнятися зі справжнім сільським - насиченим, наваристим, з ароматним смаком. Такий можна зварити тільки з сільського м'яса. Якщо ввести в пошуковику фразу рецепт холодець, вам випаде безліч рецептів. Хочу вам порадити рецепт саме домашнього сільського холодцю. Адже кожен знає, що немає смачніше домашньої готування, коли все приготовлено з такою любов'ю і турботою. На цей холодець у вас піде 10 годин.

Для приготування вам знадобиться:
• Яловича нога (шматок гомілки і голяшка) 1 шт.
• Яловичий язик 1 шт.
• Субпродукти (яловиче копито) 1 шт.
• Свиняча рулька (бажано від передньої ноги, вона м'ясисті) 1 шт.
• Сіль (на 18-ти літровий бачок) 3 ст.л.
• Ріпчасту цибулю 2 шт.
• Лавровий лист 2 шт.
• Часник 7 зуб.
• Чорний перець (горошок) 10 шт.
• Желатин 30 р.

Для його приготування необхідно:
• Для початку необхідно ретельно зачистити і вимити м'ясні продукти. Покласти все це в бачок, залити водою і поставити на вогонь.
• Після того, як закипить вміст бачка, обов'язково зняти піну, потім зменшити вогонь до мінімуму, щоб трохи булькало, і продовжувати варити 8 годин під кришкою. За годину до готовності потрібно посолити, покласти лавровий лист, цибулю і перець. Потім вимкнути вогонь і залишити готовий бульйон остигати.
• Тепер потрібно взяти желатин і залити його остившім бульйоном (приблизно 2 склянки), і залишити все це набухати.
• Тепер треба зайнятися м'ясом. Остигле м'ясо відокремити від кісток, але жилки для сільського холодцю потрібно залишити. Рульки і шкурку з копита слід викинути. Потім потрібно саме руками розділити м'ясо (ножем різати не потрібно) на маленькі шматочки, тільки несильно дрібніше. Потім треба розкласти м'ясо по формочках.
• У ту ж ємність, в якій ви вибирали м'ясо, потрібно налити добре проціджений бульйон.
• У бульйон потрібно на тертці натерти часник. Нагріти бульйон, потім желатин потрібно розчинити на повільному вогні, обов'язково при цьому помішуючи. Після того, як желатин розчиниться, треба вилити його в бульйон з часником. (Можна не додавати желатин, якщо використовувати такі продукти, це на всяк випадок для підстраховки.)
• І останній етап: потрібно м'ясо у формочках залити бульйоном, і поставити в холодильник застигати.
• Через деякий час вийде ароматний, дуже смачний, сільський наваристий холодець.
• Приємного вам апетиту!

Найсмачніший рецепт холодець готуємо вдома це дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: