Рецепти з фото і відео

Рецепт жульєна

Рецепт жульєна
0
0
06 лют
Рецепт жульєна


Рецепт жульєна дуже смачний


Жульєн є святковою стравою, а така назва походить від техніки нарізки інгредієнтів. Техніка різання полягає в дуже тонкої соломки. Жульєн можна додавати в тарталетках у глиняних горщиках або в кошиках з листкового тіста. Вперше це блюдо згадувалося в рецептах французького кухаря Франсуа Массиало. В цьому рецепті йшлося про дрібно нарізаних овочів, наприклад, для спеціального супу. В даний час, кажучи жульєн, все розумію під ним класичний жульєн з куркою. Приготування жульєна ділять на дві частини: підготовка продуктів для приготування і запікання. Якщо ви хочете приготувати жульєн з грибами, то необхідно навчитися готувати спеціальний соус бешамель. Звичайно, не можна готувати соус, а просто використовувати сметану або вершки. Для приготування жульєна обов'язково наявність кокотницях. Вони бувають металеві та керамічні. Також дуже поширений рецепт жульєна в тарталетках. Якщо ви приготуєте в них грибний жульєн, буде дуже смачно. В наші дні жульєн з куркою виграє в популярності лише у жульєна з куркою і грибами. Говорячи про жульєні, ми згадуємо саме рецепт жульєна з куркою і грибами з цих гарячих і смачних страв.

Інгредієнти для приготування жульєна з куркою і печерицями.
Проста, але і одночасно вишукана страва з такою гарною назвою доведеться до святкового столу. Жульєн можете приготувати в сковороді або у спеціальному посуді.
• 350 грам курячого філе
• 400 грамів свіжих печериць
• одна середня цибулина
• 200 г сметани
• одна столова ложка борошна
• 400 г тертого сиру
• рослинна олія
• сіль
• чорний мелений перець за смаком

А процес приготування жульєна виглядає так:
• у трохи підсоленій воді відварити куряче філе до повної готовності, потім охолодити і дрібно нарізати соломкою
• цибулю очистити, промити і нарізати також дрібно соломкою
• цибуля промити, нарізати і посолити
• обсмажте цибулю разом з шампіньйонами
• на сухій сковороді обсмажте борошно, додайте сметану, посоліть, поперчіть, трохи перемішайте і доведіть до кипіння
• до цибулі і грибів додайте куряче філе, залийте приготованим соусом і потомите трохи на повільному вогні
• накрийте кришкою і поставте печериці з куркою в розігріту духовку
• хвилин через п ’ ятнадцять витягнути жульєн і посипте тертим сиром, залиште в духовці ще на кілька хвилин, щоб сир повністю розплавився. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: