Холодець з курки

Холодець з курки
+1
0
06 лют
Холодець з курки


Готуємо смачно в дома холодець з курки рецепт


Найчастіше холодець з курки готують на свята. Приготування страви нескладнj, але так повелося, що, в основному, воно святкове. Холодець з курки добре збуджує апетит, так як виглядає красиво. Ніхто не сперечається, страва дуже прикрашає святковий стіл. Жоден Новий рік не обходиться без холодцю. Пропоную зробити холодець з курки за таким рецептом.

Для приготування холодцю з курки необхідно:
•Куряче м'ясо - 500 г
•Вода - 1 л
•Цибуля - 100 г
•Морква - 100 г
•Часник - 1 зубчик
•Желатин - 15 г
•Лавровий лист
•Перець горошком
•Сіль

Приготування:
• Куряче м'ясо треба добре промити. Моркву і цибулю почистіть. Потім покладіть м'ясо, цілу цибулину і моркву в каструлю, залийте водою і поставити варитися. Коли продукти будуть майже готові, посоліть, додати лавровий лист і перець.
• М ’ ясо потрібно вийняти з бульйону, а в 0,5 л бульйону додати желатин. Якщо бульйон зварився непрозорий, то візьміть яйце, збийте його з 1/2 ч. л. оцту і влийте його в киплячий бульйон. Зачекайте 15 хвилин, злийте прозорий бульйон і тоді додайте в нього желатин.
• М ’ ясо розберіть, відокремити від кісток. Візьміть блюдо для холодцю і розкладіть на ньому м'ясо. З моркви виріжте зірочки і покладіть їх між шматочками м'яса. Якщо є бажання, покладіть ще і гілочки зелені. Коли все зроблено, залийте прохолодним бульйоном. Щоб заливне добре застигло, поставте його в холодильник на 5 годин.
• Ось і все. Саме час радувати близьких чудовим стравою. Bon appetit!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: