Загрузка...

Холодець з курки

Холодець з курки
+1
0
06 лют
Холодець з курки


Готуємо смачно в дома холодець з курки рецепт


Найчастіше холодець з курки готують на свята. Приготування страви нескладнj, але так повелося, що, в основному, воно святкове. Холодець з курки добре збуджує апетит, так як виглядає красиво. Ніхто не сперечається, страва дуже прикрашає святковий стіл. Жоден Новий рік не обходиться без холодцю. Пропоную зробити холодець з курки за таким рецептом.

Для приготування холодцю з курки необхідно:
•Куряче м'ясо - 500 г
•Вода - 1 л
•Цибуля - 100 г
•Морква - 100 г
•Часник - 1 зубчик
•Желатин - 15 г
•Лавровий лист
•Перець горошком
•Сіль

Приготування:
• Куряче м'ясо треба добре промити. Моркву і цибулю почистіть. Потім покладіть м'ясо, цілу цибулину і моркву в каструлю, залийте водою і поставити варитися. Коли продукти будуть майже готові, посоліть, додати лавровий лист і перець.
• М ’ ясо потрібно вийняти з бульйону, а в 0,5 л бульйону додати желатин. Якщо бульйон зварився непрозорий, то візьміть яйце, збийте його з 1/2 ч. л. оцту і влийте його в киплячий бульйон. Зачекайте 15 хвилин, злийте прозорий бульйон і тоді додайте в нього желатин.
• М ’ ясо розберіть, відокремити від кісток. Візьміть блюдо для холодцю і розкладіть на ньому м'ясо. З моркви виріжте зірочки і покладіть їх між шматочками м'яса. Якщо є бажання, покладіть ще і гілочки зелені. Коли все зроблено, залийте прохолодним бульйоном. Щоб заливне добре застигло, поставте його в холодильник на 5 годин.
• Ось і все. Саме час радувати близьких чудовим стравою. Bon appetit!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: