Google
загрузка...

Заливне з язика

Додано: 6-02-2013, 11:18
Приготовлено: 3005

Автор:

kulinarki
kulinarki
Рейтинг:
сподобалось

Смачно ?

+7
Заливне з язика


Заливне з язика дуже смачний рецепт


У святковому меню на першому місці завжди заливне. У моїй родині його просто обожнюють. Це блюдо цікаве тим, що дає більші можливості для експериментів і фантазії. Заливне з язика готую практично до будь-якого свята. Блюдо дуже смачне, яскраве, барвисте. Воно дуже подобається моїм рідним і близьким. Спробуйте приготувати, воно неодмінно припаде вам до смаку.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування заливного з язика:
• Язик
• 1 корінь і стебла петрушки
• 1 морквина
• 1 цибулина
• желатин 1 столова ложка на 1 літр бульйону
• сіль, перець
• подрібнена зелень

Процес приготування:
• Язик поміщаємо в киплячу воду, кип'ятимо протягом 5 хвилин, воду зливаємо.
• Язик моєму під струменем теплої води, знімаємо шкуру і ставимо ще вариться протягом 2,5 години, солимо.
• Дуже важливо вловити момент готовності Язика, якщо не доварити, буде жорстким.
• За 30 хвилин до готовності у воду кладемо корінь і стебла петрушки, моркви, цибуля.
• Відварений Язик дістаємо з води, даємо їй стекти, охолоджуємо і нарізаємо тонкими пластинками.
• Частиною охолодженого бульйону заливаємо желатин із розрахунку 1 столова ложка на 1 літр бульйону і залишаємо для набухання.
• Потім каструлю з желатином поміщаємо на водяну баню, щоб він повністю розчинився, поступово помішуючи.
• З'єднуємо бульйон, в якому вариться Язик з бульйоном з желатином, перемішуємо і проціджуємо.
• Дно формочек або ємності для заливання заливаємо частиною бульйону, даємо застигнути.
• На застигле желе викладаємо нарізану кружечками моркву, зелень за смаком, і за формою, шматочки Язика, заливаємо бульйоном.
• Заливне ставимо в холодильник до повного застигання.

Кількість думок від користувачів (0)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм Нікнеймом.

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на сайт.