Вхід

Використовуйте для входу один з Ваших акаунтів соціальних мереж

АБО

» » » Заливне з язика
0

Заливне з язика

Заливне з язика

Добавлено: 6-02-2013, 11:18

Приготували: 3690 разів

Теги: язик, Заливне

Категорія: М'ясні закуски

Додати в кулінарну книгу

Описання страви:

Заливне з язика


Заливне з язика дуже смачний рецепт


У святковому меню на першому місці завжди заливне. У моїй родині його просто обожнюють. Це блюдо цікаве тим, що дає більші можливості для експериментів і фантазії. Заливне з язика готую практично до будь-якого свята. Блюдо дуже смачне, яскраве, барвисте. Воно дуже подобається моїм рідним і близьким. Спробуйте приготувати, воно неодмінно припаде вам до смаку.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування заливного з язика:
• Язик
• 1 корінь і стебла петрушки
• 1 морквина
• 1 цибулина
• желатин 1 столова ложка на 1 літр бульйону
• сіль, перець
• подрібнена зелень

Процес приготування:
• Язик поміщаємо в киплячу воду, кип'ятимо протягом 5 хвилин, воду зливаємо.
• Язик моєму під струменем теплої води, знімаємо шкуру і ставимо ще вариться протягом 2,5 години, солимо.
• Дуже важливо вловити момент готовності Язика, якщо не доварити, буде жорстким.
• За 30 хвилин до готовності у воду кладемо корінь і стебла петрушки, моркви, цибуля.
• Відварений Язик дістаємо з води, даємо їй стекти, охолоджуємо і нарізаємо тонкими пластинками.
• Частиною охолодженого бульйону заливаємо желатин із розрахунку 1 столова ложка на 1 літр бульйону і залишаємо для набухання.
• Потім каструлю з желатином поміщаємо на водяну баню, щоб він повністю розчинився, поступово помішуючи.
• З'єднуємо бульйон, в якому вариться Язик з бульйоном з желатином, перемішуємо і проціджуємо.
• Дно формочек або ємності для заливання заливаємо частиною бульйону, даємо застигнути.
• На застигле желе викладаємо нарізану кружечками моркву, зелень за смаком, і за формою, шматочки Язика, заливаємо бульйоном.
• Заливне ставимо в холодильник до повного застигання.
kulinarki

Живу в Німеччині... люблю готувати, радувати своїх близьких смачною їжею! Останнім часом захопилася ще й фото. Сподіваюся мої скромні рецепти комусь знадобляться.



Коментарі (0)

Додати коментар:
Якщо ви приготували це блюдо - напишіть що, у Вас вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш докладно!

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!
або