Рецепти з фото і відео

Рецепт печінкового торта

Рецепт печінкового торта
0
0
06 лют
Рецепт печінкового торта


Готуємо смачно і просто вдома рецепт печінкового торта


Так уже повелося, що в святковому меню завжди знаходиться місце для печінкового торта. Це блюдо можна вже віднести в розряд традиційних страв. Воно настільки прижилося, що має вже кілька варіантів. Пропоную рецепт печінкового торта, який є одним з варіантів традиційного, але по своєму смаку не поступається тому торту, який ми зазвичай готуємо. У ньому є елементи новизни, а багато з нас до неї прагнуть.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування печінкового торта з мівіною:
• 500 г свинячої печінки
• 3 пачки вермішелі швидкого приготування (мівіна)
• 1,5 склянки борошна
• 300 г моркви
• 0,5 кг цибулі
• 300 г печериць
• 3 яйця
• 1 склянка молока
• 3 яйця
• 1 склянка молока
• 450 г майонезу
• рослинна олія

Для прикраси:
• 2 жовтки
• помідори
• майонез
• зелень петрушки і кропу

Процес приготування:
• Вермішель перетворюємо в крихту, заливаємо частиною майонезу і залишаємо на 1 годину для набухання.
• Печінка ретельно миємо, розрізаємо на шматки, злегка обсмажуємо і подрібнюємо у блендері або пропускаємо через м'ясорубку.
• З'єднуємо печінкову масу з набряклою вермішеллю і майонезом, збиваємо яйця, підмішуємо, потім вливаємо молоко і, продовжуємо помішувати, поступово всипаємо борошно в такій кількості, щоб в результаті вийшла маса по густої консистенції, додаємо 3 столові ложки рослинної олії, солимо, перчимо по смаком і ретельно вимішуємо.
• Сковороду з рослинним маслом в ній розігріваємо і за допомогою ополоника виливаємо тісто, коли одна сторона зарум'яниться, блін перевертаємо і запікаємо його на іншу сторону до легкого зарумяніванія.
• Морква трьом на крупній тертці.
• Печериці нарізаємо невеликими пластинками або кубиками.
• Цибулю нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо в рослинному маслі до зарум'янювання, потім додаємо терту моркву, обсмажуємо протягом 7 хвилин, потім подрібнені шампіньйони і тушкуємо все разом до випаровування рідини.
• Печінкові коржі Промазуємо майонезом і прошаровуються їх приготованою начинкою з грибів, цибулі та моркву, формуємо, таким чином, торт.
• Приготовлений торт декоруємо майонезом і тертим вареним жовтком, в центрі поміщаємо трояндочку з помідора і листочки петрушки, гілочки кропу.
• Печінковий торт відставляємо для просочення на 3:00 не менше.
• Перець подаємо до столу, розрізаємо на порційні шматки.
• Готуючи цей торт, не забувайте очистити печінку від плівок, інакше її буде складно перемолоти.
• У тісто обов'язково вливаємо трохи рослинного масла, тоді легше буде перевертати млинці.
• Млинці перевертаємо за допомогою дерев'яної лопатки, щоб вони не поламалися.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: