Загрузка...

Закуска «Ялинка з млинців»

Скоро новий рік. В голові думки тільки про свято - ялинки, мандарини, Дід Мороз! Так що і страви виходять в цьому контексті. Приміром, така новорічна ялинка. Смачна і ніжна, вона порадує в передноворічні дні і стане прикрасою святкового столу. В основі страви млинці. Колір за рахунок шпинату. В млинці загортаю паштет з курячого філе. Для такої ялинки потрібно 2 морквини - одна, побільше, йде в паштет. А друга потрібна вузька і довга, її використовую для декору.
Закуска «Ялинка з млинців»
+3
0
29 гру
Інгредієнти:
  • - куряче філе - 1 шт.
  • - морква - 2 шт.
  • - яйця - 3 шт.
  • - молоко - 1 ст.
  • - борошно - 1,5 ст.
  • - шпинат
  • - масло рослинне для млинців
  • - сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    1 яйце, обидві морквини і філе ставлю варитися в підсоленій воді. Природно, з різних каструлях ) А поки займаюся млинцями. Кожна господиня робить млинці по-своєму. В даному випадку рецепт не принципове, головне, щоб вийшли зелені. Я, наприклад, молоко вбиваю яйця збиваю міксером.

  • Крок 2

    Додаю борошно і добре перемішую, щоб не було грудочок. Додаю сіль, трохи перцю і ложку масла, щоб потім вони легко знімалися, і не треба було кожного разу сковорідку змащувати.

  • Крок 3

    Шпинат ріжу крупно і висипаю в блендер. Подрібнюю. Щоб краще перетерся в кашу, додаю буквально 2 столові ложки бульйону, в якому варилося філе.

  • Крок 4

    Отриману зелену кашку вливаю в тісто для млинців. Перемішую. Виходить такий веселий зелений колір.

  • Крок 5

    З такого тіста смажу звичайні млинці.

  • Крок 6

    Коли морква і яйце звариться, подрібнюю в блендері. Морквину беру ту, що побільше.

  • Крок 7

    Так само перетирати в пасту куряче філе.

  • Крок 8

    Пасту з м'яса додаю до перетертим яйцю і морквині. Начинка готова!

  • Крок 9

    У млинчиків один бік буде світліший, а інший темніший і яскравіше. Треба намазувати начинку на більш бліде бік.

  • Крок 10

    Акуратно розподіляю паштет по млинцю.

  • Крок 11

    Згортаю в щільний рулет.

  • Крок 12

    Рулет ріжу на шматочки товщиною 2,5 див. Треба, щоб ці «барила» були однакові по ширині. Це «будматеріал» для ялинки.

  • Крок 13

    Починаю вирощувати ялинку. Нижній ярус самий широкий.

  • Крок 14

    Верхні поступово зменшують, поки на верхівці ялинки не виявиться всього один шматочок. Тонку морквину для декору нарізаю кружечками, приблизно по півсантиметра.

  • Крок 15

    Виставляю кружечки моркви на ярусах ялинки. Внизу більш великі кружечки, догори поменше. Великий кружечок розміщую на верхівку ялинки. Смачна краса готова! Ялинка замигала морквяними вогниками ) Новорічний настрій оселився на столі!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: