Закуска «Ялинка з млинців»

Скоро новий рік. В голові думки тільки про свято - ялинки, мандарини, Дід Мороз! Так що і страви виходять в цьому контексті. Приміром, така новорічна ялинка. Смачна і ніжна, вона порадує в передноворічні дні і стане прикрасою святкового столу. В основі страви млинці. Колір за рахунок шпинату. В млинці загортаю паштет з курячого філе. Для такої ялинки потрібно 2 морквини - одна, побільше, йде в паштет. А друга потрібна вузька і довга, її використовую для декору.
Закуска «Ялинка з млинців»
+3
0
29 гру
Інгредієнти:
  • - куряче філе - 1 шт.
  • - морква - 2 шт.
  • - яйця - 3 шт.
  • - молоко - 1 ст.
  • - борошно - 1,5 ст.
  • - шпинат
  • - масло рослинне для млинців
  • - сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    1 яйце, обидві морквини і філе ставлю варитися в підсоленій воді. Природно, з різних каструлях ) А поки займаюся млинцями. Кожна господиня робить млинці по-своєму. В даному випадку рецепт не принципове, головне, щоб вийшли зелені. Я, наприклад, молоко вбиваю яйця збиваю міксером.

  • Крок 2

    Додаю борошно і добре перемішую, щоб не було грудочок. Додаю сіль, трохи перцю і ложку масла, щоб потім вони легко знімалися, і не треба було кожного разу сковорідку змащувати.

  • Крок 3

    Шпинат ріжу крупно і висипаю в блендер. Подрібнюю. Щоб краще перетерся в кашу, додаю буквально 2 столові ложки бульйону, в якому варилося філе.

  • Крок 4

    Отриману зелену кашку вливаю в тісто для млинців. Перемішую. Виходить такий веселий зелений колір.

  • Крок 5

    З такого тіста смажу звичайні млинці.

  • Крок 6

    Коли морква і яйце звариться, подрібнюю в блендері. Морквину беру ту, що побільше.

  • Крок 7

    Так само перетирати в пасту куряче філе.

  • Крок 8

    Пасту з м'яса додаю до перетертим яйцю і морквині. Начинка готова!

  • Крок 9

    У млинчиків один бік буде світліший, а інший темніший і яскравіше. Треба намазувати начинку на більш бліде бік.

  • Крок 10

    Акуратно розподіляю паштет по млинцю.

  • Крок 11

    Згортаю в щільний рулет.

  • Крок 12

    Рулет ріжу на шматочки товщиною 2,5 див. Треба, щоб ці «барила» були однакові по ширині. Це «будматеріал» для ялинки.

  • Крок 13

    Починаю вирощувати ялинку. Нижній ярус самий широкий.

  • Крок 14

    Верхні поступово зменшують, поки на верхівці ялинки не виявиться всього один шматочок. Тонку морквину для декору нарізаю кружечками, приблизно по півсантиметра.

  • Крок 15

    Виставляю кружечки моркви на ярусах ялинки. Внизу більш великі кружечки, догори поменше. Великий кружечок розміщую на верхівку ялинки. Смачна краса готова! Ялинка замигала морквяними вогниками ) Новорічний настрій оселився на столі!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: