Вхід

Використовуйте для входу один з Ваших акаунтів соціальних мереж

АБО

» » » Святкове меню
0

Святкове меню

Святкове меню

Добавлено: 6-02-2013, 11:08

Приготували: 3050 разів

Коментарів: 0

Теги: меню, Святкове,

Описання страви:

Святкове меню


Готуємо смачно будинку та без зайвих витрат святкове меню рецепт


Без особливого святкового меню, будь-яке свято був би нудним і буденним. А які страви можна додати в святкове меню, вирішує кожен по своєму капризу. Можна зробити, наприклад, смачнючий закуску з курки і винограду у вигляді кульок. Рецепт нескладний, а страва виходить надзвичайно вишуканим і на столі виглядає дуже ошатно, як раз підійде для будь-якого свята. А про аромат можна нічого не говорити, спробуйте приготувати, тоді і переконайтеся самі. Думаю, ваші гості будуть дуже здивовані цією оригінальною стравою.

Для приготування вам знадобляться:
• Куряче філе 2 шт.
• Сир твердий 100 гр.
• Виноград без кісточок близько 20-25 шт.
• Будь-які горіхи або мигдальні пластівці
• Часник 3 зубчики
• Майонез 5-6 ст.л.

Для його приготування необхідно:
• Для початку потрібно підготувати м'ясо. Куряче філе потрібно зварити до готовності в підсоленій воді (приблизно 25-30 хвилин після закипання води).
• Після варіння, куряче філе слід остудити, подрібнити його в блендері або пропустити через м'ясорубку.
• Тепер потрібно натерти сир на дрібній тертці.
• Часник дрібно нашаткувати або пропустити через чеснокодавку.
• Тепер в окремому посуді треба добре змішати разом курку, сир, часник і заправити все майонезом, щоб у вас вийшла досить густа маса.
• Потім поставити цю масу в холодильник на годину для замарінованія.
• Виноград промити і обов'язково обсушити серветками.
• Тепер потрібно дрібно подрібнити мигдальні горіхи або можна замінити їх мигдальною стружкою.
• Тепер потрібно витягнути курячу масу з холодильника. Потім взяти чайну ложку цієї курячо-сирної маси, акуратно придавити її пальцями, а усередину потрібно покласти виноградинку і закрити її так, щоб виноградинка опинилася всередині курячої маси. Тепер потрібно скачати всі пов в кульку.
• Приготовані кульки з усіх боків потрібно обваляти в мигдальній стружці або подрібнених мигдалевих горіхах.
• Останній етап перед подачею на стіл: кульки потрібно охолодити. Все, кульки готові!

Смачного!
kulinarki

Живу в Німеччині... люблю готувати, радувати своїх близьких смачною їжею! Останнім часом захопилася ще й фото. Сподіваюся мої скромні рецепти комусь знадобляться.



Коментарі (0)

Додати коментар:
Якщо ви приготували це блюдо - напишіть що, у Вас вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш докладно!




Цікаве у мережі
Loading...

Інші рецепти даної категорї

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!
або