Запрошуємо не байдужих кулінарів вести та розвивати наш сайт kulinarki.com.ua

Якщо у Вас є вільний час, та Ви взмозі добавити цікаві рецепти, відеорецепти до нашої збірки! Запрошуємо Вас до співпраці.

Кому цікаво просимо Вас писати на abuse@ide-kino.pp.ua

Святкове меню

Святкове меню
0
0
06 лют
Святкове меню


Готуємо смачно будинку та без зайвих витрат святкове меню рецепт


Без особливого святкового меню, будь-яке свято був би нудним і буденним. А які страви можна додати в святкове меню, вирішує кожен по своєму капризу. Можна зробити, наприклад, смачнючий закуску з курки і винограду у вигляді кульок. Рецепт нескладний, а страва виходить надзвичайно вишуканим і на столі виглядає дуже ошатно, як раз підійде для будь-якого свята. А про аромат можна нічого не говорити, спробуйте приготувати, тоді і переконайтеся самі. Думаю, ваші гості будуть дуже здивовані цією оригінальною стравою.

Для приготування вам знадобляться:
• Куряче філе 2 шт.
• Сир твердий 100 гр.
• Виноград без кісточок близько 20-25 шт.
• Будь-які горіхи або мигдальні пластівці
• Часник 3 зубчики
• Майонез 5-6 ст.л.

Для його приготування необхідно:
• Для початку потрібно підготувати м'ясо. Куряче філе потрібно зварити до готовності в підсоленій воді (приблизно 25-30 хвилин після закипання води).
• Після варіння, куряче філе слід остудити, подрібнити його в блендері або пропустити через м'ясорубку.
• Тепер потрібно натерти сир на дрібній тертці.
• Часник дрібно нашаткувати або пропустити через чеснокодавку.
• Тепер в окремому посуді треба добре змішати разом курку, сир, часник і заправити все майонезом, щоб у вас вийшла досить густа маса.
• Потім поставити цю масу в холодильник на годину для замарінованія.
• Виноград промити і обов'язково обсушити серветками.
• Тепер потрібно дрібно подрібнити мигдальні горіхи або можна замінити їх мигдальною стружкою.
• Тепер потрібно витягнути курячу масу з холодильника. Потім взяти чайну ложку цієї курячо-сирної маси, акуратно придавити її пальцями, а усередину потрібно покласти виноградинку і закрити її так, щоб виноградинка опинилася всередині курячої маси. Тепер потрібно скачати всі пов в кульку.
• Приготовані кульки з усіх боків потрібно обваляти в мигдальній стружці або подрібнених мигдалевих горіхах.
• Останній етап перед подачею на стіл: кульки потрібно охолодити. Все, кульки готові!

Смачного!
Схожі рецепти:
Loading...
Loading...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара
Перейти до меню повара: