Загрузка...

Бурітос з ковбасою

Бурітос з ковбасою


Чим мені подобається цей рецепт? Найголовніше - це задоволення, яке ти отримуєш після того, як ти покуштуєш бурітос! Коли я вперше спробувала це блюдо, а це було в кафе, я вирішила - точно приготую. Тільки начинки буду робити свої, і весь час - нові! Так і було. З тієї пори частенько готувала бурітос, змінюючи начинки. Сьогодні ми приготуємо бурітос з ковбасою. Продукти, які йдуть для приготування буритоса, потрібно різати соломкою, як це і буває з класичним буритосом. Що стосується основи - тобто лаваша, то бажано вибирати дуже свіжий, щоб не зламався, коли ви його будете збирати і складати. І ще один нюанс - соус до буритосу. Він повинен бути легким і ненав'язливим, адже начинка буде солідною. Отже, приступимо! Готуємо один бурітос. А в вашій волі зробити два і три, і т.д.
Бурітос з ковбасою
+1
0
14 січ
Інгредієнти:
  • Ковбаса варена - 50 г
  • Перець болгарський червоний - 50 г
  • Помідор - 50 г
  • Цибуля - 50 г
  • Зелень - 50 г
  • Сметана - 50 г
  • Соус Чилі - 50 г
  • Сіль і перець - за смаком
  • Олія - для смаження.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Спочатку приготуємо продукти.

  • Крок 2

    Потім наріжемо ковбаску. Не забуваємо - соломкою!

  • Крок 3

    І ставимо сковороду на вогонь, нагріваємо її і наливаємо масло, також розігрів його гарненько.

  • Крок 4

    І нехай ковбаска смажиться.

  • Крок 5

    Не забуваючи помішувати ковбасу, також нарізаємо тонкою соломкою перець солодкий, помідорки, цибуля і зелень.

  • Крок 6

    У сковороду спочатку відправимо перець. Потім додамо цибулю, через хвилину - помідори. Коли овочі будуть готові, додати до них зелень. Якщо є кінза - чудово! Увага - смажимо кожен продукт недовго, всі овочі повинні хрустіти!

  • Крок 7

    Все це посолити і добре поперчити. І перекладемо в салатник. Тепер черга натерти сир.

  • Крок 8

    Відправимо його в салатник разом з гострим соусом, у мене був Чилі. Знову все перемішати.

  • Крок 9

    Нам залишилося загорнути начинку на лаваш, розподіливши її рівномірно.

  • Крок 10

    Важливо, щоб в сковороді, куди ми зараз відправимо лаваш, було багато масла і щоб воно було дуже добре розігріте. Нам знадобиться всього лише покласти в масло бурітос на хвилину-дві, і перевернути разочок. Бажано смажити спочатку - швом вниз. Ось і все, готово! Ой, забула! Для подачі нам потрібно зробити соус! Візьмемо сметану, трохи солі і перцю, і наріжемо зелень. Все змішаємо!

  • Крок 11

    Тепер покладемо соус на тарілку, і відправимо сюди ж наш бурітос. І ваше життя наповниться ароматами Мексики. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: