Буріто рецепт з фото

Буріто рецепт з фото


Буріто - поширене блюдо мексиканської кухні. Давайте приготуємо будинку буріто з начинкою з квасолі. Дивіться мій рецепт з фото.
Буріто рецепт з фото
0
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Філе індички 300 г
  • Часник часточки 2 шт.
  • Перець чилі мелений 2 г
  • Перець солодкий жовтий 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Томатне пюре 150 г
  • Олія кукурудзяна 40 мл
  • Квасоля червона в соку 300 мл
  • Зіра (кумін) 3 г
  • Бульйон курячий 150-200 мл
  • Кінза 4 вет.
  • Тортилья 5 шт.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ось всі необхідні інгредієнти. Мабуть, скажу, що з легкістю можна замінити філе індички на філе курки. Також можете варіювати і спеції. А якщо у Вас в місті не продають готові тортильи, то їх можна спекти самостійно. А в крайньому випадку використовувати тонкий лаваш.

  • Крок 2

    Займемося приготуванням начинки для буріто. На розпеченій сковороді з маслом обсмажити нарізане тонкими смужками м'ясо. Додамо часничок і квасолю (рідина з квасолі краще злити).

  • Крок 3

    Приправимо все спеціями, покладемо смужки жовтого солодкого перцю і обсмажити все 2-3 хвилинки. Тепер можна додати бульйон (у мене був готовий курячий бульйон для супу, я додала на сковороду буквально 2 ополоника свіжого ароматного бульйону). Трохи солимо і залишаємо начинку гаситися на 10 хвилин, не накриваючи кришкою. Наприкінці тушкування додамо томатний соус (я використовувала томатний соус для піци, рецепт якого вже писала) і свіжу зелень кінзи. Через 3-5 хвилин начинка для буріто буде готова!

  • Крок 4

    Все, що залишилося зробити, це загорнути в тортильи квасоляну начинку і подати красиві і ароматно-смачні конвертики. Угощайтесь!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: