М'ясний хліб

М'ясний хліб


Люблять у нас на Україні готувати ліниві вареники, ліниві зрази і т.д. Але це не тому, що ми і самі ледачі, скрізь хочеться встигнути, а так як лінь-це двигун прогресу:)), то м'ясний хліб за американським рецептом, просто знахідка для прогресивної і економною господині, яка хоче приготувати щось новеньке і смачненьке і, бажано швидше. По суті, американський м'ясний хліб, це велика котлетка, що випікається у формі для хліба або кексу, до речі, дуже зручно і набагато корисніше. Який потрібен фарш для американського хліба? Та будь-який. Традиційно, американці готували фарш з яловичини або змішаного фаршу з додаванням овочів, круп, горіхів, грибів, соусів і різних приправ. М'ясний хліб з курячого фаршу виходить соковитим, ніжним, з відтінками смаку зелені, солодкого перцю і спецій.
М
0
0
20 лис
Інгредієнти:
  • 3 скибочки підсушеного білого батона
  • 1/3 склянки молока
  • 700 г курячого м\'яса
  • 1 цибулина
  • 1 солодкий червоний перець
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. томатного соусу
  • 1 пучок нарізаної петрушки
  • сіль
  • мелений перець
  • 2 ст. л. тертого пармезану
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Скибочки батона замочіть в молоці на 10 хвилин, потім відіжміть їх. Солодкий перець очистіть від насіння і перегородок, наріжте дрібними кубиками.

  • Крок 2

    Нарізане шматочками куряче м'ясо, цибулю, яйце, томатний соус (для більш пікантного смаку), віджатий хліб, складіть у блендер і подрібніть до потрібної вам консистенції, посоліть, поперчіть, додайте дрібно нарізаний солодкий перець (для аромату і краси), подрібнену петрушку, перемішайте.

  • Крок 3

    Нагрійте духовку до 200°С. Форму для випічки хліба змастіть маслом або вистелити пергаментом для випічки, викладіть фарш, випікайте м'ясний хліб 1 годину. Потім вилкою перевірте готовність випікання. Якщо середина хліба ще сира, а верх вже готовий, накрийте його фольгою і продовжуйте випікати, не перетримайте, тому щоб він не був сухим. Посипте зверху тертим пармезаном (за бажанням) і випікайте ще 15 хвилин. Вимкніть духовку і залиште хліб до повного охолодження. М'ясний хліб, нарізаний скибочками можна подавати з кашами, картопляним пюре, овочами або овочевим соусом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: