Загрузка...

М'ясний хліб

М'ясний хліб


Люблять у нас на Україні готувати ліниві вареники, ліниві зрази і т.д. Але це не тому, що ми і самі ледачі, скрізь хочеться встигнути, а так як лінь-це двигун прогресу:)), то м'ясний хліб за американським рецептом, просто знахідка для прогресивної і економною господині, яка хоче приготувати щось новеньке і смачненьке і, бажано швидше. По суті, американський м'ясний хліб, це велика котлетка, що випікається у формі для хліба або кексу, до речі, дуже зручно і набагато корисніше. Який потрібен фарш для американського хліба? Та будь-який. Традиційно, американці готували фарш з яловичини або змішаного фаршу з додаванням овочів, круп, горіхів, грибів, соусів і різних приправ. М'ясний хліб з курячого фаршу виходить соковитим, ніжним, з відтінками смаку зелені, солодкого перцю і спецій.
М
0
0
20 лис
Інгредієнти:
  • 3 скибочки підсушеного білого батона
  • 1/3 склянки молока
  • 700 г курячого м\'яса
  • 1 цибулина
  • 1 солодкий червоний перець
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. томатного соусу
  • 1 пучок нарізаної петрушки
  • сіль
  • мелений перець
  • 2 ст. л. тертого пармезану
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Скибочки батона замочіть в молоці на 10 хвилин, потім відіжміть їх. Солодкий перець очистіть від насіння і перегородок, наріжте дрібними кубиками.

  • Крок 2

    Нарізане шматочками куряче м'ясо, цибулю, яйце, томатний соус (для більш пікантного смаку), віджатий хліб, складіть у блендер і подрібніть до потрібної вам консистенції, посоліть, поперчіть, додайте дрібно нарізаний солодкий перець (для аромату і краси), подрібнену петрушку, перемішайте.

  • Крок 3

    Нагрійте духовку до 200°С. Форму для випічки хліба змастіть маслом або вистелити пергаментом для випічки, викладіть фарш, випікайте м'ясний хліб 1 годину. Потім вилкою перевірте готовність випікання. Якщо середина хліба ще сира, а верх вже готовий, накрийте його фольгою і продовжуйте випікати, не перетримайте, тому щоб він не був сухим. Посипте зверху тертим пармезаном (за бажанням) і випікайте ще 15 хвилин. Вимкніть духовку і залиште хліб до повного охолодження. М'ясний хліб, нарізаний скибочками можна подавати з кашами, картопляним пюре, овочами або овочевим соусом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: