Загрузка...

Пиріг з м'ясом з заливного тіста

Пиріг з м'ясом з заливного тіста


Пироги з заливного тесту дуже зручні в приготуванні, не потрібні які-небудь особливі процедури, склали всі інгредієнти в блендер і через 5 хвилин воно готове, а приготувати цей смачний пиріг можна ще швидше, якщо ви заздалегідь запаслися шматочком вареного м'яса.
Пиріг з м
+1
0
20 лис
Інгредієнти:
  • 300 р вареного м\'яса (свинина, яловичина)
  • 1 велика цибулина
  • 3 яйця
  • 1 склянка борошна
  • 100 г сметани
  • 100 р майонезу
  • 1 ст. л. розпушувача
  • 150 г бринзи
  • сіль
  • мелений чорний перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Відварне м'ясо перекрутіть з допомогою м'ясорубки або блендера, але не дуже дрібно.

  • Крок 2

    Цибулю наріжте дрібними кубиками і обсмажте до золотистого кольору, потім змішайте з м'ясним фаршем, посоліть, поперчіть за смаком, якщо фарш сухуватий, додайте трохи бульйону.

  • Крок 3

    У мисці злегка збийте вінчиком яйця, майонез і сметану, додайте просіяне борошно і розпушувач, добре перемішайте. Можливо, доведеться додати ще 1-2 ст. л. борошна, щоб тісто було не дуже рідким, але легко виливалося з ложки.

  • Крок 4

    Розігрійте духовку до 200°С. Дно форми застелити харчовою пергаментом. Половину тіста вилити у форму і поставте в духовку на 10-12 хвилин, але можна цього і не робити, тоді фарш трохи зануриться в тісто.

  • Крок 5

    Потім викладіть фарш, розрівняти, зверху посипте бринзою (натріть на тертці або розкришите руками), вилийте тісто і поставте в розігріту духовку. Випікайте до готовності, приблизно 30-40 хвилин. Остиглий пиріг з м'ясом і бринзою розріжте на порційні шматки і подавайте з великою чашкою смачного гарячого чаю.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: