Пиріг з м'ясом з заливного тіста

Пиріг з м'ясом з заливного тіста


Пироги з заливного тесту дуже зручні в приготуванні, не потрібні які-небудь особливі процедури, склали всі інгредієнти в блендер і через 5 хвилин воно готове, а приготувати цей смачний пиріг можна ще швидше, якщо ви заздалегідь запаслися шматочком вареного м'яса.
Пиріг з м
+1
0
20 лис
Інгредієнти:
  • 300 р вареного м\'яса (свинина, яловичина)
  • 1 велика цибулина
  • 3 яйця
  • 1 склянка борошна
  • 100 г сметани
  • 100 р майонезу
  • 1 ст. л. розпушувача
  • 150 г бринзи
  • сіль
  • мелений чорний перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Відварне м'ясо перекрутіть з допомогою м'ясорубки або блендера, але не дуже дрібно.

  • Крок 2

    Цибулю наріжте дрібними кубиками і обсмажте до золотистого кольору, потім змішайте з м'ясним фаршем, посоліть, поперчіть за смаком, якщо фарш сухуватий, додайте трохи бульйону.

  • Крок 3

    У мисці злегка збийте вінчиком яйця, майонез і сметану, додайте просіяне борошно і розпушувач, добре перемішайте. Можливо, доведеться додати ще 1-2 ст. л. борошна, щоб тісто було не дуже рідким, але легко виливалося з ложки.

  • Крок 4

    Розігрійте духовку до 200°С. Дно форми застелити харчовою пергаментом. Половину тіста вилити у форму і поставте в духовку на 10-12 хвилин, але можна цього і не робити, тоді фарш трохи зануриться в тісто.

  • Крок 5

    Потім викладіть фарш, розрівняти, зверху посипте бринзою (натріть на тертці або розкришите руками), вилийте тісто і поставте в розігріту духовку. Випікайте до готовності, приблизно 30-40 хвилин. Остиглий пиріг з м'ясом і бринзою розріжте на порційні шматки і подавайте з великою чашкою смачного гарячого чаю.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: