Загрузка...

Курячі сердечка тушковані в сметані

Курячі сердечка тушковані в сметані


Неймовірно смачний делікатес. Щільне, пружне м'ясо, легко жується, з ніжною підливою і ледве помітним часниковим ароматом.
Курячі сердечка тушковані в сметані
+11
0
01 лис
Інгредієнти:
  • Куряче серце (0.6 кг)
  • Сметана 15% (100 гр) 0.5ст.
  • Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
  • Морква (100 гр) 1шт
  • Майонез 50% (20 гр) 1ст.л.
  • Часник (6 гр) 1зуб.
  • Олія рослинна (раф.) (30 гр) 3ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    З сердечок зняти плівку, зрізати судини і зайвий жир з широкої сторони. Весь жир зрізати не рекомендується, тому він все одно вижарітся і зробить м'ясо соковитіше.

  • Крок 2

    Цибулю нарізати півкільцями.

  • Крок 3

    Моркву натерти на тертці.

  • Крок 4

    Зубчик часнику видавити в майонез і перемішати.

  • Крок 5

    На розігрітій олії обсмажити сердечка до рум'янцю.

  • Крок 6

    Додати цибулю.

  • Крок 7

    Накрити кришкою і готувати на помірному вогні 15 хв.

  • Крок 8

    Додати моркву, перемішати.

  • Крок 9

    Готувати під кришкою 5-7 хв.

  • Крок 10

    Покласти сметану. Якщо сметана більш жирна і густа, розбавте її водою.

  • Крок 11

    Тушкувати під кришкою 20 хв. Якщо рідини стає мало, додавайте гарячу воду. Потім додати майонез з часником і готувати ще близько 20 хв. За 10 хв до закінчення приготування посолити за смаком. Готове м'ясо залишається щільним і пружним, але приємно жується. Підлива повинна стати трохи густіше.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: