Курячі сердечка тушковані в сметані

Курячі сердечка тушковані в сметані


Неймовірно смачний делікатес. Щільне, пружне м'ясо, легко жується, з ніжною підливою і ледве помітним часниковим ароматом.
Курячі сердечка тушковані в сметані
+12
0
01 лис
Інгредієнти:
  • Куряче серце (0.6 кг)
  • Сметана 15% (100 гр) 0.5ст.
  • Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
  • Морква (100 гр) 1шт
  • Майонез 50% (20 гр) 1ст.л.
  • Часник (6 гр) 1зуб.
  • Олія рослинна (раф.) (30 гр) 3ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    З сердечок зняти плівку, зрізати судини і зайвий жир з широкої сторони. Весь жир зрізати не рекомендується, тому він все одно вижарітся і зробить м'ясо соковитіше.

  • Крок 2

    Цибулю нарізати півкільцями.

  • Крок 3

    Моркву натерти на тертці.

  • Крок 4

    Зубчик часнику видавити в майонез і перемішати.

  • Крок 5

    На розігрітій олії обсмажити сердечка до рум'янцю.

  • Крок 6

    Додати цибулю.

  • Крок 7

    Накрити кришкою і готувати на помірному вогні 15 хв.

  • Крок 8

    Додати моркву, перемішати.

  • Крок 9

    Готувати під кришкою 5-7 хв.

  • Крок 10

    Покласти сметану. Якщо сметана більш жирна і густа, розбавте її водою.

  • Крок 11

    Тушкувати під кришкою 20 хв. Якщо рідини стає мало, додавайте гарячу воду. Потім додати майонез з часником і готувати ще близько 20 хв. За 10 хв до закінчення приготування посолити за смаком. Готове м'ясо залишається щільним і пружним, але приємно жується. Підлива повинна стати трохи густіше.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: