Загрузка...

Цибулеві котлети

Цибулеві котлети


Цибулеві котлети - страва з нічого, та ще й готуються швидко. Специфічного цибульного смаку і запаху не мають, можна їсти з гарніром (наприклад, з картоплею), а можна зробити бутерброд.
Цибулеві котлети
+3
0
01 лис
Інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста (300 гр) 4шт
  • Яйце куряче (80 гр) 2шт
  • Борошно пшеничне в / с (50 гр) 2ст.л.
  • Крупа манна (50 гр) 2ст.л.
  • Паста томатна 25% (90 гр) 3ст.л.
  • Часник (6 гр) 1зуб.
  • Олія рослинна (раф.) (70 гр) 7ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Цибулю очистити і дрібно нарізати.

  • Крок 2

    Відкласти 2 ст.л. нарізаної цибулі, решті висипати в глибокий посуд.

  • Крок 3

    Вбити яйця і перемішати.

  • Крок 4

    Посолити і приправити спеціями, додати борошно, манку. Добре перемішати і залишити на 15 хв.

  • Крок 5

    На сковороді обсмажуємо залишилася дрібно нарізану цибулину до прозорості.

  • Крок 6

    Додаємо томатну пасту і вливаємо 0.5 ст. води, змішуємо. Можна використовувати томатний сік (2 ст.), Тоді потрібно буде його уварити до густоти.

  • Крок 7

    Доводимо до кипіння. Солимо, трохи додаємо цукру (0,5 ч.л.), оцту (1ст.л.) і заправляємо спеціями. Можна додати часник.

  • Крок 8

    Розігріти рослинне масло і викладати на сковороду цибульну масу, як оладки. Обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки.

  • Крок 9

    Можна є й такі котлети, але буде смачніше, якщо їх протушкувати в соусі. Котлети складаємо в каструлю і заливаємо приготовленим соусом.

  • Крок 10

    Тушкуємо на помірному вогні 5 хв, після закипання. Можна тушкувати в мікрохвильовці: високий режим - 2 хв, середній - 3 хв.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: