Цибулеві котлети

Цибулеві котлети


Цибулеві котлети - страва з нічого, та ще й готуються швидко. Специфічного цибульного смаку і запаху не мають, можна їсти з гарніром (наприклад, з картоплею), а можна зробити бутерброд.
Цибулеві котлети
+3
0
01 лис
Інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста (300 гр) 4шт
  • Яйце куряче (80 гр) 2шт
  • Борошно пшеничне в / с (50 гр) 2ст.л.
  • Крупа манна (50 гр) 2ст.л.
  • Паста томатна 25% (90 гр) 3ст.л.
  • Часник (6 гр) 1зуб.
  • Олія рослинна (раф.) (70 гр) 7ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Цибулю очистити і дрібно нарізати.

  • Крок 2

    Відкласти 2 ст.л. нарізаної цибулі, решті висипати в глибокий посуд.

  • Крок 3

    Вбити яйця і перемішати.

  • Крок 4

    Посолити і приправити спеціями, додати борошно, манку. Добре перемішати і залишити на 15 хв.

  • Крок 5

    На сковороді обсмажуємо залишилася дрібно нарізану цибулину до прозорості.

  • Крок 6

    Додаємо томатну пасту і вливаємо 0.5 ст. води, змішуємо. Можна використовувати томатний сік (2 ст.), Тоді потрібно буде його уварити до густоти.

  • Крок 7

    Доводимо до кипіння. Солимо, трохи додаємо цукру (0,5 ч.л.), оцту (1ст.л.) і заправляємо спеціями. Можна додати часник.

  • Крок 8

    Розігріти рослинне масло і викладати на сковороду цибульну масу, як оладки. Обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки.

  • Крок 9

    Можна є й такі котлети, але буде смачніше, якщо їх протушкувати в соусі. Котлети складаємо в каструлю і заливаємо приготовленим соусом.

  • Крок 10

    Тушкуємо на помірному вогні 5 хв, після закипання. Можна тушкувати в мікрохвильовці: високий режим - 2 хв, середній - 3 хв.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: