Печінковий торт з курячої печінки

Печінковий торт з курячої печінки


За смаком відразу і не скажеш, що торт з курячої печінки. Ніжний м'ясний смак і легкий часниковий аромат, немає відчуття жирності від майонезу. А якщо печінковий торт нарізати на мініатюрні канапе, то за святковим столом ця закуска відразу піде в хід!
Печінковий торт з курячої печінки
+4
0
01 лис
Інгредієнти:
  • Куряча печінка (500 гр)
  • Яйце куряче (160 гр) 4шт
  • Цибуля ріпчаста (75 гр) 1шт
  • Борошно пшеничне в / с (55 гр) 0.5ст.
  • Сода харчова (6 гр) 0.5ч.л.
  • Майонез 50% (150 гр) 7.5ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо печінка заморожена, то розморозити її в холодильнику до напівтвердого стану. У такому вигляді її краще буде подрібнювати. Обрізати сполучні плівки.

  • Крок 2

    Цибулю очистити і нарізати на довільні шматки.

  • Крок 3

    Пропустити через м'ясорубку печінку з цибулею.

  • Крок 4

    В отриману масу вбити 2 яйця, розмішати.

  • Крок 5

    Додати соду і борошно. Добре вимісити. Влити 1 ст.л. масла, посолити і поперчити.

  • Крок 6

    Тісто має бути густіше, ніж на звичайні млинці, але рідше, ніж на оладки. Якщо тісто дуже густе, розбавте його молоком (вершками або водою).

  • Крок 7

    Видавити часник в майонез і перемішати.

  • Крок 8

    Решта два яйця зварити круто. Остудити.

  • Крок 9

    Підготувати сковороду як для смаження млинців . Наливати печіночне тісто і обсмажувати коржики з двох сторін протягом 2-3 хв. Перевертати лопаткою. Сковороду краще брати невеликого діаметру, тоді зручніше буде перевертати коржі.

  • Крок 10

    Теплі коржі промазати соусом і складати один на одного. Остиглий торт помістити в холодильник не менше ніж на 2 ч.

  • Крок 11

    Відварені яйця очистити, відокремити білки від жовтка.

  • Крок 12

    Зелень дрібно нарізати.

  • Крок 13

    Перед подачею торт прикрасити дрібно нарізаною зеленню і тертим яйцем.

  • Крок 14

    Можна порізати на порції у вигляді канапе.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: