Загрузка...

Печінковий торт з курячої печінки

Печінковий торт з курячої печінки


За смаком відразу і не скажеш, що торт з курячої печінки. Ніжний м'ясний смак і легкий часниковий аромат, немає відчуття жирності від майонезу. А якщо печінковий торт нарізати на мініатюрні канапе, то за святковим столом ця закуска відразу піде в хід!
Печінковий торт з курячої печінки
+4
0
01 лис
Інгредієнти:
  • Куряча печінка (500 гр)
  • Яйце куряче (160 гр) 4шт
  • Цибуля ріпчаста (75 гр) 1шт
  • Борошно пшеничне в / с (55 гр) 0.5ст.
  • Сода харчова (6 гр) 0.5ч.л.
  • Майонез 50% (150 гр) 7.5ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо печінка заморожена, то розморозити її в холодильнику до напівтвердого стану. У такому вигляді її краще буде подрібнювати. Обрізати сполучні плівки.

  • Крок 2

    Цибулю очистити і нарізати на довільні шматки.

  • Крок 3

    Пропустити через м'ясорубку печінку з цибулею.

  • Крок 4

    В отриману масу вбити 2 яйця, розмішати.

  • Крок 5

    Додати соду і борошно. Добре вимісити. Влити 1 ст.л. масла, посолити і поперчити.

  • Крок 6

    Тісто має бути густіше, ніж на звичайні млинці, але рідше, ніж на оладки. Якщо тісто дуже густе, розбавте його молоком (вершками або водою).

  • Крок 7

    Видавити часник в майонез і перемішати.

  • Крок 8

    Решта два яйця зварити круто. Остудити.

  • Крок 9

    Підготувати сковороду як для смаження млинців . Наливати печіночне тісто і обсмажувати коржики з двох сторін протягом 2-3 хв. Перевертати лопаткою. Сковороду краще брати невеликого діаметру, тоді зручніше буде перевертати коржі.

  • Крок 10

    Теплі коржі промазати соусом і складати один на одного. Остиглий торт помістити в холодильник не менше ніж на 2 ч.

  • Крок 11

    Відварені яйця очистити, відокремити білки від жовтка.

  • Крок 12

    Зелень дрібно нарізати.

  • Крок 13

    Перед подачею торт прикрасити дрібно нарізаною зеленню і тертим яйцем.

  • Крок 14

    Можна порізати на порції у вигляді канапе.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: