Загрузка...

Стейк з яловичини

Стейк з яловичини


Дуже смачним виходить стейк з яловичини. Цим блюдом просто захоплюються чоловіки. Адже правильно приготований соковитий стейк не залишить їх байдужими серця.
Стейк з яловичини
+2
0
02 жов
Інгредієнти:
  • 800 грам яловичини (парної вирізки)
  • сіль і чорний перець (мелений)
  • 50 грам вершкового масла
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Найкращі стейки виходять з м'яса трьох денний свіжості. Між п'ятим і тринадцятим ребром вважається найкраща для стейка м'ясна частина.

  • Крок 2

    Беремо філе яловичини і нарізаємо на рівні шматочки чотири сантиметри товщиною. Тепер беремо сковорідку і ставимо її на максимальний вогонь. Топимо в ній вершкове масло.

  • Крок 3

    Тепер беремо кожен стейк і перчимо його, солимо з одного боку, а після цієї стороною викладаємо на сковорідку. Через три хвилини солимо і перчимо іншу сторону і перекладаємо стейк.

  • Крок 4

    Стейк виходить трошки сируватий всередині. А якщо ви не любите сирі, тоді смажимо по п'ять хвилин з кожного боку. Тепер можна подавати апетитний стейк до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: