Стейк з яловичини

Стейк з яловичини


Дуже смачним виходить стейк з яловичини. Цим блюдом просто захоплюються чоловіки. Адже правильно приготований соковитий стейк не залишить їх байдужими серця.
Стейк з яловичини
+2
0
02 жов
Інгредієнти:
  • 800 грам яловичини (парної вирізки)
  • сіль і чорний перець (мелений)
  • 50 грам вершкового масла
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Найкращі стейки виходять з м'яса трьох денний свіжості. Між п'ятим і тринадцятим ребром вважається найкраща для стейка м'ясна частина.

  • Крок 2

    Беремо філе яловичини і нарізаємо на рівні шматочки чотири сантиметри товщиною. Тепер беремо сковорідку і ставимо її на максимальний вогонь. Топимо в ній вершкове масло.

  • Крок 3

    Тепер беремо кожен стейк і перчимо його, солимо з одного боку, а після цієї стороною викладаємо на сковорідку. Через три хвилини солимо і перчимо іншу сторону і перекладаємо стейк.

  • Крок 4

    Стейк виходить трошки сируватий всередині. А якщо ви не любите сирі, тоді смажимо по п'ять хвилин з кожного боку. Тепер можна подавати апетитний стейк до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: