Відбивні з яловичини

Відбивні з яловичини


Смачненькі і дуже соковиті відбивні з яловичини на які йде мало часу і не настільки багато продуктів. Готуємо просто самі!
Відбивні з яловичини
0
0
02 жов
Інгредієнти:
  • 75 міліграм манної крупи
  • 400 г філе яловичини
  • Два курячих яйця
  • Дрібка сушеної петрушки
  • Сіль і перець чорний (мелений)
  • Дві столові ложки соняшникової олії
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізуємо яловичину на чотири рівних шматка. Тепер беремо манну кашу і висипаємо її в глибоку миску. Додаємо сушену петрушку, перець, сіль і все перемішуємо.

  • Крок 2

    Тепер беремо шматки м'яса і обвалюють їх в отриманій суміші. Після цього відбиваємо акуратно. Знову обвалюємо і відбиваємо. Тепер беремо курячі яйця і б'ємо їх в мисці.

  • Крок 3

    Заливаємо сковорідку олією і ставимо на вогонь. Вимочуємо відбивні в яйці і ложем на сковорідку. Смажимо шість хвилин до золотистої скоринки. Потім перевертаємо і так само по часу смажимо з іншого боку і готові відбивні.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: