Загрузка...

Відбивні з яловичини

Відбивні з яловичини


Смачненькі і дуже соковиті відбивні з яловичини на які йде мало часу і не настільки багато продуктів. Готуємо просто самі!
Відбивні з яловичини
0
0
02 жов
Інгредієнти:
  • 75 міліграм манної крупи
  • 400 г філе яловичини
  • Два курячих яйця
  • Дрібка сушеної петрушки
  • Сіль і перець чорний (мелений)
  • Дві столові ложки соняшникової олії
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізуємо яловичину на чотири рівних шматка. Тепер беремо манну кашу і висипаємо її в глибоку миску. Додаємо сушену петрушку, перець, сіль і все перемішуємо.

  • Крок 2

    Тепер беремо шматки м'яса і обвалюють їх в отриманій суміші. Після цього відбиваємо акуратно. Знову обвалюємо і відбиваємо. Тепер беремо курячі яйця і б'ємо їх в мисці.

  • Крок 3

    Заливаємо сковорідку олією і ставимо на вогонь. Вимочуємо відбивні в яйці і ложем на сковорідку. Смажимо шість хвилин до золотистої скоринки. Потім перевертаємо і так само по часу смажимо з іншого боку і готові відбивні.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: