Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини


Дуже м'який і смачний бефстроганов з яловичини який простий в приготуванні і займає всього годину часу. Готуємо самі без витрат!
Бефстроганов з яловичини
0
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Три цибулі
  • Одна столова ложка борошна
  • 700 грам яловичини
  • Сіль
  • 200 мл сметани
  • Одна столова ложка соняшникової олії
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Миємо яловичину нарізуємо невеликими пластинками. Тепер заливаємо сковорідку олією і ставимо на вогонь. Ложем в сковорідку і обсмажуємо яловичину її.

  • Крок 2

    Коли м'ясо обсмажиться, ложем його в каструльку. Потім чистимо цибулю. Ріжемо півкільцями і смажимо на тій же сковорідці до утворення золотистого відтінку.

  • Крок 3

    Потім додаємо в сковорідку борошно і сметану. Ретельно перемішуємо. І викидаємо в каструльку. Додаємо трішки води, перчимо. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні до повної готовності.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: