Загрузка...

Закуски для фуршету

Закуски для фуршету


Одним із стилів проведення банкету, є фуршет, і його популярність цілком заслужена, і тому закуски для фуршету настільки різноманітні і порівняно прості в приготуванні, що це забезпечила даного стилю неймовірну популярність. Всі шедеври подаються на загальних блюдах з розрахунку 1 порція на 3-5 осіб залежно від асортименту меню, чим вона ширше, тим більша кількість людей на порцію. І це більш ніж розумно, так як рідко який чоловік в змозі з'їсти відразу кілька повноцінних порцій. Обов'язковим пунктом в меню фуршету є канапе - їх стільки видів, що важко буде перераховувати. Один з рецептів під назвою канапе «Люсіль» і пропонується вашій увазі. Готуємо вдома смачні закуски!
Закуски для фуршету
+1
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Білий хліб - 350г
  • Вершкове масло - 80г
  • Курча (чисте м\'ясо без шкіри) - 50г
  • Відварний язик - 100г
  • Гірчиця - 20г
  • Желе - 50г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    З білого хліба нарізати однаковими кружечками (скоринки видаляються).

  • Крок 2

    Готуються грінки (сухі!).

  • Крок 3

    Грінки натираються гірчицею.

  • Крок 4

    На середину укладається дрібно нарубленное філе курчати (можна пюре з курчати), навколо якого укладається дрібно нарубаний відварний язик у вигляді обідка.

  • Крок 5

    Злегка заливається желе (можна з майонезом).

  • Крок 6

    Канапе прикрашають гілочками зелені.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: