Закуски для фуршету

Закуски для фуршету


Одним із стилів проведення банкету, є фуршет, і його популярність цілком заслужена, і тому закуски для фуршету настільки різноманітні і порівняно прості в приготуванні, що це забезпечила даного стилю неймовірну популярність. Всі шедеври подаються на загальних блюдах з розрахунку 1 порція на 3-5 осіб залежно від асортименту меню, чим вона ширше, тим більша кількість людей на порцію. І це більш ніж розумно, так як рідко який чоловік в змозі з'їсти відразу кілька повноцінних порцій. Обов'язковим пунктом в меню фуршету є канапе - їх стільки видів, що важко буде перераховувати. Один з рецептів під назвою канапе «Люсіль» і пропонується вашій увазі. Готуємо вдома смачні закуски!
Закуски для фуршету
+1
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Білий хліб - 350г
  • Вершкове масло - 80г
  • Курча (чисте м\'ясо без шкіри) - 50г
  • Відварний язик - 100г
  • Гірчиця - 20г
  • Желе - 50г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    З білого хліба нарізати однаковими кружечками (скоринки видаляються).

  • Крок 2

    Готуються грінки (сухі!).

  • Крок 3

    Грінки натираються гірчицею.

  • Крок 4

    На середину укладається дрібно нарубленное філе курчати (можна пюре з курчати), навколо якого укладається дрібно нарубаний відварний язик у вигляді обідка.

  • Крок 5

    Злегка заливається желе (можна з майонезом).

  • Крок 6

    Канапе прикрашають гілочками зелені.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: