Загрузка...

Заливне з язика

Заливне з язика



Чудовим блюдом, яке може бути подано до святкового столу, може стати заливне з язика, на приготування якого піде приблизно годину. Звичайно, для того щоб приготувати цю страву, потрібно буде набратися терпіння і мужності, але зате це вразить і здивує гостей своєю незвичністю і смаком, які зацікавляться рецептом коронним рецептом хорошої господині.
Заливне з язика
+1
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Язик яловичий - 0,3кг
  • Бульйон, в якому варилося м\'ясо - 0,3мл
  • Желатин - 13г
  • Одна морквина, кілька помідорів, пучок зелені
  • Сіль за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яловичий язик ретельно промити і відварити до готовності. Вийнявши з каструлі, розрізати його уздовж волокон невеликими шматочками.

  • Крок 2

    Желатин, розчинений у холодній воді протягом приблизно 20 хвилин, розчинити в готовому бульйоні при нагріванні, не доводячи розчин до кипіння і процідити все через сито.

  • Крок 3

    Нарізану мову викласти у форму, прикрасити морквою і дрібно нарізаною петрушкою. Зверху полити тоненьким шаром бульйону і залишити до моменту охолодження. Після чого долити бульйон до верху форми і поставити в холодильник приблизно на 3,5 години. Після чого прикрасити очищеними від шкірки і порізаними кружальцями помідорів. Блюдо готове.

  • Крок 4

    Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: