Заливне з язика

Заливне з язика



Чудовим блюдом, яке може бути подано до святкового столу, може стати заливне з язика, на приготування якого піде приблизно годину. Звичайно, для того щоб приготувати цю страву, потрібно буде набратися терпіння і мужності, але зате це вразить і здивує гостей своєю незвичністю і смаком, які зацікавляться рецептом коронним рецептом хорошої господині.
Заливне з язика
+1
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Язик яловичий - 0,3кг
  • Бульйон, в якому варилося м\'ясо - 0,3мл
  • Желатин - 13г
  • Одна морквина, кілька помідорів, пучок зелені
  • Сіль за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яловичий язик ретельно промити і відварити до готовності. Вийнявши з каструлі, розрізати його уздовж волокон невеликими шматочками.

  • Крок 2

    Желатин, розчинений у холодній воді протягом приблизно 20 хвилин, розчинити в готовому бульйоні при нагріванні, не доводячи розчин до кипіння і процідити все через сито.

  • Крок 3

    Нарізану мову викласти у форму, прикрасити морквою і дрібно нарізаною петрушкою. Зверху полити тоненьким шаром бульйону і залишити до моменту охолодження. Після чого долити бульйон до верху форми і поставити в холодильник приблизно на 3,5 години. Після чого прикрасити очищеними від шкірки і порізаними кружальцями помідорів. Блюдо готове.

  • Крок 4

    Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: