Заливний язик рецепт

Заливний язик рецепт


Багато кухаря практично з усіх куточків Земної кулі вважають, що заливний язик рецепт є самою смачною закускою, не любити яку просто неможливо. Готують цю страву в основному з свинячого або яловичого мови з додаванням різних овочів. Хоча готувати його досить клопітно, смак заливного дозволить не пошкодувати про витрачений час.
Заливний язик рецепт
+7
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Свиний язик - 1кг
  • Посолена вода
  • Перець горошком і трохи запашного - за смаком
  • 2-3 штуки лаврового листа
  • Желатин - 15г
  • Гвоздика - приблизно 3 штучки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Помити свиний язик під невеликий струменем проточної води, покласти в прохолодну воду і залишити приблизно на півгодини. Потім воду вилити, налити нову і поставити варитися на сильний вогонь. Після закипання вогонь зменшити до середнього. У процесі варіння необхідно знімати верхню пінку. Варити приблизно 40 хвилин.

  • Крок 2

    Вийняти м'ясо з бульйону, швидко промити під струменем води і відразу ж братися за його очищення, так як, коли свинина охолоне, то чистити її буде набагато важче.

  • Крок 3

    Очищений язик залити свіжою водою, покласти приправу, підсолити і поставити варити до повної готовності, після чого вийняти. Слід пам'ятати, що перший бульйон використовувати не можна, тому що він дуже шкідливий для здоров'я.

  • Крок 4

    Після варіння язика порізати на шматочки приблизно рівні по товщині, укласти у формочки для заливного.

  • Крок 5

    Желатин необхідно залити невеликою кількістю холодної води, потім розвести бульйоном і нагріти при постійному помішуванні до розчинення желатину, тобто майже до кипіння. Залити розчин желатину у формочки і поставити холодець застигати в холодильник. Після застигання можна формочки на кілька секунд помістити в гарячу воду і перевернути на блюдо.

  • Крок 6

    Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: