Загрузка...

Заливний язик рецепт

Заливний язик рецепт


Багато кухаря практично з усіх куточків Земної кулі вважають, що заливний язик рецепт є самою смачною закускою, не любити яку просто неможливо. Готують цю страву в основному з свинячого або яловичого мови з додаванням різних овочів. Хоча готувати його досить клопітно, смак заливного дозволить не пошкодувати про витрачений час.
Заливний язик рецепт
+7
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Свиний язик - 1кг
  • Посолена вода
  • Перець горошком і трохи запашного - за смаком
  • 2-3 штуки лаврового листа
  • Желатин - 15г
  • Гвоздика - приблизно 3 штучки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Помити свиний язик під невеликий струменем проточної води, покласти в прохолодну воду і залишити приблизно на півгодини. Потім воду вилити, налити нову і поставити варитися на сильний вогонь. Після закипання вогонь зменшити до середнього. У процесі варіння необхідно знімати верхню пінку. Варити приблизно 40 хвилин.

  • Крок 2

    Вийняти м'ясо з бульйону, швидко промити під струменем води і відразу ж братися за його очищення, так як, коли свинина охолоне, то чистити її буде набагато важче.

  • Крок 3

    Очищений язик залити свіжою водою, покласти приправу, підсолити і поставити варити до повної готовності, після чого вийняти. Слід пам'ятати, що перший бульйон використовувати не можна, тому що він дуже шкідливий для здоров'я.

  • Крок 4

    Після варіння язика порізати на шматочки приблизно рівні по товщині, укласти у формочки для заливного.

  • Крок 5

    Желатин необхідно залити невеликою кількістю холодної води, потім розвести бульйоном і нагріти при постійному помішуванні до розчинення желатину, тобто майже до кипіння. Залити розчин желатину у формочки і поставити холодець застигати в холодильник. Після застигання можна формочки на кілька секунд помістити в гарячу воду і перевернути на блюдо.

  • Крок 6

    Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: