Загрузка...

Торт з печінки

Торт з печінки


Дуже ніжний і смачний закусочний торт з печінки який буде чудовим блюдом за будь-яким столом.
Торт з печінки
+1
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Пів-кіло яловичої печінки
  • П\'ять цибулин
  • Шість курячих яєць
  • Дві столові ложки пшеничного борошна
  • Один стакан молока
  • 200 грам маринованих огірків
  • 150 грам твердого сиру
  • Шість зубчиків часнику
  • Три середніх моркви
  • Сіль
  • Мелений чорний перець
  • Майонез
  • 300 грам шампіньйонів
  • Трошки меленого мускатного горіха
  • Трішки олії
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо один ріпчасту цибулю, а потім миємо печінку і очищаємо її від жил і плівок. Нарізуємо цибулю з печінкою кубиками і перекручуємо в глибоку миску через м'ясорубку. Розбиваємо туди три курячих яйця, вливаємо півсклянки молока, висипаємо дві столові ложки пшеничного борошна, а потім додаємо за смаком чорний перець та сіль. Гарненько все перемішуємо.

  • Крок 2

    Тепер ставимо на вогонь розігріватися сковорідку залиту соняшниковим маслом і смажимо з двох сторін коржі, поки у них не буде рум'яна кірочка. Поки всі млинці коржі готується, приступаємо до приготування млинців для торта. У мисці змішуємо ретельно три курячих яйця, півсклянки молока, трошки спецій і сіль. Смажимо на іншій сковороді тонкі млинці. Тепер нарізуємо тонкими кільцями мариновані огірки.

  • Крок 3

    Беремо дрібну тертку і натираємо на ній твердий сир. Чистимо зубчики часнику і видавлюємо їх до сиру і перемішуємо з майонезом. Тепер натираємо моркву на великій тертці, чистимо ріпчасту цибулю, дрібно рубаємо його і обсмажуємо разом з морквою на сковорідці. Після цього нарізаємо дрібно печериці і ложем їх у ту ж сковорідку обсмажуватися, поки не випарується рідина повністю. Додаємо туди мускатний горіх і чорний перець. Тепер приступаємо до складання торта.

  • Крок 4

    Перший корж змащуємо майонезом, ложем зверху блін, майонез, обсмажену моркву з цибулею, потім знову корж, сир, корж, майонез, огірки. Після цього кладемо зверху знову корж, майонез, цибулю з печерицями і викладаємо все у тому ж порядку, поки не закінчаться всі інгредієнти. Ставимо печінковий торт на добу в холодильник для просочення і можна подавати цю ніжну закуску до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: