Торт з печінки

Торт з печінки


Дуже ніжний і смачний закусочний торт з печінки який буде чудовим блюдом за будь-яким столом.
Торт з печінки
+1
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Пів-кіло яловичої печінки
  • П\'ять цибулин
  • Шість курячих яєць
  • Дві столові ложки пшеничного борошна
  • Один стакан молока
  • 200 грам маринованих огірків
  • 150 грам твердого сиру
  • Шість зубчиків часнику
  • Три середніх моркви
  • Сіль
  • Мелений чорний перець
  • Майонез
  • 300 грам шампіньйонів
  • Трошки меленого мускатного горіха
  • Трішки олії
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо один ріпчасту цибулю, а потім миємо печінку і очищаємо її від жил і плівок. Нарізуємо цибулю з печінкою кубиками і перекручуємо в глибоку миску через м'ясорубку. Розбиваємо туди три курячих яйця, вливаємо півсклянки молока, висипаємо дві столові ложки пшеничного борошна, а потім додаємо за смаком чорний перець та сіль. Гарненько все перемішуємо.

  • Крок 2

    Тепер ставимо на вогонь розігріватися сковорідку залиту соняшниковим маслом і смажимо з двох сторін коржі, поки у них не буде рум'яна кірочка. Поки всі млинці коржі готується, приступаємо до приготування млинців для торта. У мисці змішуємо ретельно три курячих яйця, півсклянки молока, трошки спецій і сіль. Смажимо на іншій сковороді тонкі млинці. Тепер нарізуємо тонкими кільцями мариновані огірки.

  • Крок 3

    Беремо дрібну тертку і натираємо на ній твердий сир. Чистимо зубчики часнику і видавлюємо їх до сиру і перемішуємо з майонезом. Тепер натираємо моркву на великій тертці, чистимо ріпчасту цибулю, дрібно рубаємо його і обсмажуємо разом з морквою на сковорідці. Після цього нарізаємо дрібно печериці і ложем їх у ту ж сковорідку обсмажуватися, поки не випарується рідина повністю. Додаємо туди мускатний горіх і чорний перець. Тепер приступаємо до складання торта.

  • Крок 4

    Перший корж змащуємо майонезом, ложем зверху блін, майонез, обсмажену моркву з цибулею, потім знову корж, сир, корж, майонез, огірки. Після цього кладемо зверху знову корж, майонез, цибулю з печерицями і викладаємо все у тому ж порядку, поки не закінчаться всі інгредієнти. Ставимо печінковий торт на добу в холодильник для просочення і можна подавати цю ніжну закуску до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: