Загрузка...

Торт з печінки рецепт

Торт з печінки рецепт


Ніжний, смачний і дуже корисний торт з печінки рецепт який буде відмінною закускою за будь-яким святковим столом.
Торт з печінки рецепт
+2
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Пів чайної ложки солі
  • 250 мілілітрів молока
  • Одна столова ложка кропу
  • Один склянку пшеничного борошна
  • Три курячих яйця
  • Три цибулини
  • 75 грам соняшникової олії
  • 230 грам майонезу
  • 600 грам курячої печінки
  • Одна столова ложка петрушки
  • Три середніх моркви
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гарненько миєму курячу печінку, подрібнюємо її блендером в миску, а потім розбиваємо до неї курячі яйця. Виливаємо в ту ж миску молоко та соняшникову олію. Ретельно перемішуємо все, а потім солимо, висипаємо туди ж пшеничне борошно і знову все перемішуємо.

  • Крок 2

    Беремо сковорідку з діаметром 20-24 см, потім змащуємо її соняшниковою олією і ставимо вогонь розігріватися. Після цього беремо розливальну ложку і виливаємо з її допомогою печінковий тісто на сковорідку. Обсмажуємо з двох сторін млинці, а цим часом чистимо моркву і ріпчасту цибулю.

  • Крок 3

    Цибулю нарізуємо півкільцями, а моркву натираємо на тертці. Потім беремо іншу сковорідку, заливаємо її соняшниковою олією і ставимо на вогонь обсмажуватися в ній цибулю і моркву до золотистого кольору. Готові млинці змащуємо майонезом і ложем на них обсмажені цибулю з морквою.

  • Крок 4

    Після цього знову ложем блін, а потім ріпчасту цибулю з морквою і так до кінця. Потім останній млинець злегка змащуємо майонезом і посипаємо зверху рубаною помитою зеленню. Змащуємо також по краях торт майонезом. Ставимо цей ніжний торт на цілу ніч в холодильник, щоб він добре просочився, а потім і можна подавати його до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: