Торт з печінки рецепт

Торт з печінки рецепт


Ніжний, смачний і дуже корисний торт з печінки рецепт який буде відмінною закускою за будь-яким святковим столом.
Торт з печінки рецепт
+2
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Пів чайної ложки солі
  • 250 мілілітрів молока
  • Одна столова ложка кропу
  • Один склянку пшеничного борошна
  • Три курячих яйця
  • Три цибулини
  • 75 грам соняшникової олії
  • 230 грам майонезу
  • 600 грам курячої печінки
  • Одна столова ложка петрушки
  • Три середніх моркви
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гарненько миєму курячу печінку, подрібнюємо її блендером в миску, а потім розбиваємо до неї курячі яйця. Виливаємо в ту ж миску молоко та соняшникову олію. Ретельно перемішуємо все, а потім солимо, висипаємо туди ж пшеничне борошно і знову все перемішуємо.

  • Крок 2

    Беремо сковорідку з діаметром 20-24 см, потім змащуємо її соняшниковою олією і ставимо вогонь розігріватися. Після цього беремо розливальну ложку і виливаємо з її допомогою печінковий тісто на сковорідку. Обсмажуємо з двох сторін млинці, а цим часом чистимо моркву і ріпчасту цибулю.

  • Крок 3

    Цибулю нарізуємо півкільцями, а моркву натираємо на тертці. Потім беремо іншу сковорідку, заливаємо її соняшниковою олією і ставимо на вогонь обсмажуватися в ній цибулю і моркву до золотистого кольору. Готові млинці змащуємо майонезом і ложем на них обсмажені цибулю з морквою.

  • Крок 4

    Після цього знову ложем блін, а потім ріпчасту цибулю з морквою і так до кінця. Потім останній млинець злегка змащуємо майонезом і посипаємо зверху рубаною помитою зеленню. Змащуємо також по краях торт майонезом. Ставимо цей ніжний торт на цілу ніч в холодильник, щоб він добре просочився, а потім і можна подавати його до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: