Загрузка...

Швидкий торт

Швидкий торт


Просто чудово смачний і швидкий торт з печінки, який буде відмінною закускою за будь-яким святковим столом.
Швидкий торт
+1
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Один великий помідор
  • Три цибулі
  • Одна столова ложка соняшникової олії
  • 200 грам пшеничного борошна
  • Трошки свіжої зелені кропу або петрушки
  • 300 грам майонезу
  • Пів кілограма печінки
  • Сіль і перець чорний (мелений)
  • Вісім зубчиків часнику
  • Чотири курячих яйця
  • 300 мілілітрів молока
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо чистимо цибулю і пропускаємо його разом з печінкою через м'ясорубку в миску. Виливаємо туди молоко, потім одну столову ложку соняшникової олії. Після цього розбиваємо туди три курячих яйця і ретельно все перемішуємо, а потім посипаємо чорним перцем з сіллю за смаком. Просіваємо туди пшеничне борошно і перемішуємо міксером масу, щоб вийшло тісто як на оладки.

  • Крок 2

    Розігріваємо на вогні сковорідку і смажимо на ній з обох сторін млинці. Потім чистимо зубчики часнику, продавлюємо їх через землянку і гарненько змішуємо з майонезом. Беремо маленьку каструлю, заливаємо її трошки водою і ставимо на вогонь. Тепер відварюємо в ній куряче яйце. Ретельно миємо зелень і дрібно рубаємо її.

  • Крок 3

    Нарізуємо тонкими часточками помідори. Беремо приготовані млинці, гарненько намазуємо їх майонезом і кладемо один на інший. Тепер чистимо куряче яйце,натираємо його на крупній тертці і посипаємо зверху їм торт.

  • Крок 4

    Потім кладемо помідори у вигляді квітки по центру торта і посипаємо зверху зеленню. Ставимо печінковий торт в холодильник на цілу ніч, щоб він просочився і був дуже ніжним і м'яким, після чого можна подавати цю ніжну і дуже смачну закуску до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: