Загрузка...

Холодець з курки

Холодець з курки


Дуже смачне і корисне заливне з курки без якого не обходиться практично жодне застілля.
Холодець з курки
+1
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Одна куряча грудка
  • Один ріпчаста цибуля
  • Дві моркви
  • Одна столова ложка желатину
  • Кілька перепелиних яєць
  • Трошки зеленого горошку
  • Сіль
  • Петрушка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Наливаємо в каструльку сім склянок проточної води, ложем туди курячу грудку і ставимо каструлю на вогонь. Чистимо та миємо ріпчасту цибулю з морквою. Нарізаємо дрібно. Коли вода закипить, знімаємо пінку і ложем туди моркву з цибулею.

  • Крок 2

    Солимо воду і варимо ще півтори години. Після цього проціджують і охолоджуємо бульйон. Тепер заливаємо 200 мл холодного бульйону одну столову ложку желатину і даємо йому настоятися годину, що-б він набух.

  • Крок 3

    Тепер додаємо на один стакан розчинної желатину три склянки бульйону і розчиняємо його на вогні постійно помішуючи. Тепер нарізаємо дрібно курячу грудку відварюємо перепелині яйця. Готові яйця чистимо, нарізаємо четвертинка.

  • Крок 4

    Після цього викладаємо в скляний келих на дно зелений горошок, а потім яйця і грудку. Потім ложем зверху помиту, посічену зелень, моркву і заливаємо зверху бульйоном. Ставимо холодець на цілу ніч у холодильник для застигання, після чого можна насолоджуватися чудовою закускою за столом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: