Холодець з курки

Холодець з курки


Дуже смачне і корисне заливне з курки без якого не обходиться практично жодне застілля.
Холодець з курки
+1
0
02 жов
Інгредієнти:
  • Одна куряча грудка
  • Один ріпчаста цибуля
  • Дві моркви
  • Одна столова ложка желатину
  • Кілька перепелиних яєць
  • Трошки зеленого горошку
  • Сіль
  • Петрушка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Наливаємо в каструльку сім склянок проточної води, ложем туди курячу грудку і ставимо каструлю на вогонь. Чистимо та миємо ріпчасту цибулю з морквою. Нарізаємо дрібно. Коли вода закипить, знімаємо пінку і ложем туди моркву з цибулею.

  • Крок 2

    Солимо воду і варимо ще півтори години. Після цього проціджують і охолоджуємо бульйон. Тепер заливаємо 200 мл холодного бульйону одну столову ложку желатину і даємо йому настоятися годину, що-б він набух.

  • Крок 3

    Тепер додаємо на один стакан розчинної желатину три склянки бульйону і розчиняємо його на вогні постійно помішуючи. Тепер нарізаємо дрібно курячу грудку відварюємо перепелині яйця. Готові яйця чистимо, нарізаємо четвертинка.

  • Крок 4

    Після цього викладаємо в скляний келих на дно зелений горошок, а потім яйця і грудку. Потім ложем зверху помиту, посічену зелень, моркву і заливаємо зверху бульйоном. Ставимо холодець на цілу ніч у холодильник для застигання, після чого можна насолоджуватися чудовою закускою за столом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: