Загрузка...

Буженина у фользі рецепт

Буженина у фользі рецепт


Дуже соковита і смачненька буженина у фользі рецепт, який відмінно підійде як другу страву в будь-який святковий або будній день.
Буженина у фользі рецепт
0
0
30 вер
Інгредієнти:
  • 500 грам яловичини або свинини
  • Одна морква
  • Чотири зубчики часнику
  • Щіпка солі і трохи спецій
  • Харчова фольга
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо яловичину або свинину вагою до 500 грам, миємо її, і робимо глибокі надрізи лезом вздовж волокон. Тепер чистимо моркву, миємо й нарізаємо скибочками завдовжки до п'яти сантиметрів і шириною 1 сантиметр. Закладаємо моркву в надрізи. Після цього чистимо часник, дрібно рубаємо його і поміщаємо в ті ж надрізи.

  • Крок 2

    Потім натираємо сіллю м'ясо зі спеціями. Можна змастити його ще майонезом. Після цього ставимо м'ясо в холодильник. Бажано щоб воно простояло там близько двох діб. Тоді воно стане в'яленим, після чого загортаємо його в харчову фольгу, кладемо у форму і ставимо її на півтори години в духовку при максимальній температурі, постійно додаючи в форму потроху води.

  • Крок 3

    По закінченню часу можна виймати м'ясо з духовки і подавати до столу, а сік, що утворився охолоджуємо і подаємо з м'ясом як холодець або робимо з нього відмінний соус.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: