Буженина у фользі рецепт

Буженина у фользі рецепт


Дуже соковита і смачненька буженина у фользі рецепт, який відмінно підійде як другу страву в будь-який святковий або будній день.
Буженина у фользі рецепт
0
0
30 вер
Інгредієнти:
  • 500 грам яловичини або свинини
  • Одна морква
  • Чотири зубчики часнику
  • Щіпка солі і трохи спецій
  • Харчова фольга
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо яловичину або свинину вагою до 500 грам, миємо її, і робимо глибокі надрізи лезом вздовж волокон. Тепер чистимо моркву, миємо й нарізаємо скибочками завдовжки до п'яти сантиметрів і шириною 1 сантиметр. Закладаємо моркву в надрізи. Після цього чистимо часник, дрібно рубаємо його і поміщаємо в ті ж надрізи.

  • Крок 2

    Потім натираємо сіллю м'ясо зі спеціями. Можна змастити його ще майонезом. Після цього ставимо м'ясо в холодильник. Бажано щоб воно простояло там близько двох діб. Тоді воно стане в'яленим, після чого загортаємо його в харчову фольгу, кладемо у форму і ставимо її на півтори години в духовку при максимальній температурі, постійно додаючи в форму потроху води.

  • Крок 3

    По закінченню часу можна виймати м'ясо з духовки і подавати до столу, а сік, що утворився охолоджуємо і подаємо з м'ясом як холодець або робимо з нього відмінний соус.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: