Загрузка...

Ковбаса домашня рецепт

Ковбаса домашня рецепт


Ароматна і дуже соковита ковбаса домашня, рецепт якої оригінальний, ковбаса запікається на вишневих гілочках, вона виходить просто дивовижною і сподобається всім, хто її спробує.
Ковбаса домашня рецепт
0
0
30 вер
Інгредієнти:
  • Вишневі гілочки, чебрець
  • Трохи розмарину і лаврового листа
  • 600 грам свинини і 400 грамів яловичини
  • 200 грам копченого шпику
  • 50 грам гірчиці
  • 30 грам солі
  • 20 грам часнику
  • Півчайної ложки суміші перців
  • 30 грам соняшникової олії
  • Два метри кишок
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яловичину зі свининою подрібнюємо на м'ясорубці, поставивши в неї велику решітку. Потім нарізаємо дрібним кубиком шпик 5*5мм. Після цього чистимо часник і видавлюємо його. Тепер ламаємо на шматочки лавровий лист і подрібнюємо його в кавомолці. Після всього цього гарненько перемішуємо шпик, фарш, часник, гірчицю, сіль, лавровий лист і суміш перців.

  • Крок 2

    Поступово підливаємо в отриманий фарш склянку води для соковитості. Потім накриваємо його харчовою плівкою і ставимо на чотири години в холодильник. Тепер беремо кишки. Якщо вони не очищені, то вивертаємо і кладемо їх на 30 хвилин у воду, в яку висипаємо по половині столової ложки соди і солі.

  • Крок 3

    Зав'язуємо краю ковбаси ниткою. Після змащуємо ковбасу соняшниковою олією і пов'язуємо кільцями. Беремо голку і протикаємо нею ковбасу через кожні п'ять сантиметрів, щоб виходило повітря під час запікання. Потім моєму вишневі гілочки і вкладаємо їх на ґрати, а зверху розміщуємо кільця ковбаси.

  • Крок 4

    Встановлюємо ґрати посередині духовки. Знизу розміщуємо піддон з водою, в який кидаємо одну чайну ложку чебрецю, кілька гілочок розмарину і п'ять штук лаврового листа. Випікаємо домашню ковбасу по 30 хвилин з кожного боку при температурі 180оС. Перед подачею до столу шматочками нарізаємо її на свій смак. Раджу подавати її з гострою гірчицею, яка чудово підкреслить смак м'яса.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: