Загрузка...

Страви з свинячої печінки

Страви з свинячої печінки
+3
0
30 вер
Страви з свинячої печінки


Дуже смачні страви з свинячої печінки виходять ніжними і ароматними.

Печінка в медовій глазурі

Інгредієнти для приготування:

• Півкілограма свинячої печінки
• Одна столова ложка гірчиці
• Одна столова ложка меду
• Одна чайна ложка бальзамічного оцту
• Одна чайна ложка сушеного базиліка
• Пів чайної ложки меленого коріандру
• Щіпка солі
• Чорний мелений перець
• Соняшникова олія

Отже, приступаємо:
• Промиваємо свинячу печінку і нарізаємо її тоненькими скибочками. Тепер змішуємо всі інші інгредієнти, крім олії для маринаду.

• Потім кладемо в приготований маринад печінку і даємо їй настоятися 10 хвилин. Цим часом розігріваємо сковорідку з олією.

• Смажимо на ній печінку до повної готовності з обох сторін, не забуваючи її часто перевертати, щоб вона гарненько підсмажилася. Тепер можна подавати це ніжне блюдо ще до столу гарячим.

Печіночники

Інгредієнти для приготування печіночників:
• 300 грам свинячої печінки
• Півсклянки відвареного рису
• Дві цибулини
• Соняшникова олія
• Один стакан 20% вершків
• Свиняча сітка

Отже, приступаємо:
• Мелемо на м'ясорубці помиту свинячу печінку і одну цибулину. Солимо, перчимо за смаком. Додаємо відварений рис і гарненько все перемішуємо. Тепер розкладаємо на робочому столі свинячу сітку і ріжемо її на квадрати. У кожен з них кладемо начинку з фаршу і звертаємо їх.

• Після цього обсмажуємо печіночники на сковорідці залитій соняшниковою олією і складаємо їх у каструлю. Залишилася цибулину, дрібно рубаємо і обсмажуємо на тій же сковороді до золотистого кольору. Перекладаємо цибулю теж в каструлю, заливаємо все вершками і тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні, після чого можна подавати печіночники ще до столу гарячими.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: