Загрузка...

Язик яловичий

Язик яловичий


Дуже смачна і красива закуска язик яловичий по-кавказьки, яка завжди закінчується дуже швидко
Язик яловичий
0
0
30 вер
Інгредієнти:
  • Один варений яловичий язик;
  • 400 грам шампіньйонів;
  • Два репчатых цибулини;
  • Сметана;
  • Півсклянки волоських горіхів;
  • Три зубчики часнику;
  • Зелень петрушки;
  • Зерна граната для прикраси
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Волоські горіхи подрібнюємо в блендері. Потім миємо гриби і сушимо їх. Нарізаємо дрібно гриби і цибулю з часником, а потім злегка обсмажуємо на соняшниковій олії в сковороді.

  • Крок 2

    Після цього додаємо до них половину горіхів і сметану. Потім нарізаємо порційними шматками відварний язик і кладемо на кожен його шматочок одну чайну ложку грибів. Посипаємо залишками подрібнених волоських горіхів, прикрашаємо рубаною зеленню і зернами граната. Закуска готова.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: