Язик яловичий

Язик яловичий


Дуже смачна і красива закуска язик яловичий по-кавказьки, яка завжди закінчується дуже швидко
Язик яловичий
0
0
30 вер
Інгредієнти:
  • Один варений яловичий язик;
  • 400 грам шампіньйонів;
  • Два репчатых цибулини;
  • Сметана;
  • Півсклянки волоських горіхів;
  • Три зубчики часнику;
  • Зелень петрушки;
  • Зерна граната для прикраси
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Волоські горіхи подрібнюємо в блендері. Потім миємо гриби і сушимо їх. Нарізаємо дрібно гриби і цибулю з часником, а потім злегка обсмажуємо на соняшниковій олії в сковороді.

  • Крок 2

    Після цього додаємо до них половину горіхів і сметану. Потім нарізаємо порційними шматками відварний язик і кладемо на кожен його шматочок одну чайну ложку грибів. Посипаємо залишками подрібнених волоських горіхів, прикрашаємо рубаною зеленню і зернами граната. Закуска готова.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: