Рецепти з фото і відео

Рецепти м'яса

Рецепти м
0
0
30 вер
Рецепти м'яса


Просто незамінні рецепти м'яса, якими можна скористатися, готуючи страви до святкового столу і як друге блюдо в будній день

Телячі тефтелі

Інгредієнти для приготування:
• 600 г телячого фаршу;
• Три скибочки білого хліба;
• Три курячих яйця;
• Одна чайна ложка гірчиці;
• Три репчатых цибулі;
• Сіль;
• Мелений чорний перець;
• гвоздика за смаком;
• Одна літра бульйону;
• Цукор;
• Лимон

Отже, приступаємо:
• Кладемо білий хліб без кірок, фарш і гірчицю в глибоку миску. Розбиваємо туди курячі яйця. Потім чистимо цибулю і дрібно нарізаємо дві цибулини.

• Змішуємо їх з фаршем до однорідності. Солимо його, перчимо і робимо з нього 16 кульок. Тепер кладемо в бульйон третю цибулину разом з лавровим листом і гвоздикою.

• Також нарізаємо шматочками лимон, кладемо його в бульйон. Ставимо бульйон на середній вогонь. Солимо, перчимо і доводимо до кипіння. Після цього варимо в цьому бульйоні тефтелі на маленькому вогні 15 хвилин. Потім проціджуємо бульйон і телячі готові тефтелі.

Галантин з риби

Інгредієнти для приготування:

• 500 грам рибного філе зі шкіркою;
• 20 грам пшеничного хліба без кірки;
• 30 грам молока;
• 50 грам вершкового масла;
• Одне куряче яйце;
• Чорний перець;
• Сіль

Отже, приступаємо:
• Акуратно знімаємо шкіру з рибного філе. Потім нарізаємо м'якоть і пропускаємо через м'ясорубку. Розмочуємо в молоці пшеничний хліб і змішуємо з м'якоттю.

• Знову пропускаємо все через м'ясорубку. Тепер розбиваємо курячі яйця збиваємо їх, перемішуємо з фаршем. Розм'якшуємо виделкою вершкове масло, кладемо його туди ж. Посипаємо все сіллю з перцем і гарненько перемішуємо.

• Потім кладемо на целофан шкіру з риби і викладаємо на неї фарш. Звертаємо його у вигляді рулету і варимо в солоній воді. Після цього виймаємо його з каструлі, охолоджуємо, нарізаємо галантин з риби тонкими шматочками і подаємо до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: