Рецепти з фото і відео

Бастурма в домашніх умовах

Бастурма в домашніх умовах


Звичайно, це блюдо вимагає особливої майстерності і терпіння, але бастурма в домашніх умовах може вийти не гірше покупної. Спробуємо її приготувати?
Бастурма в домашніх умовах
0
0
30 вер
Інгредієнти:
  • Один кілограм яловичини;
  • Дві склянки чамана;
  • Дві склянки червоного меленого перцю;
  • Дві склянки чорного меленого перцю;
  • Дві склянки солі;
  • Одна головка часнику
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Добре промиємо вирізку яловичини і просушити за допомогою паперового рушника. Тепер обвалюємо м'ясо ретельно солі і кладемо разом з сіллю в миску на 10 днів у холодильник на саму нижню полицю.

  • Крок 2

    Після цього опускаємо м'ясо на два дні в холодну проточну воду. Потім підвішуємо яловичину, на чотири дні, щоб стекла рідина.

  • Крок 3

    Чистимо часник, видавлюємо його в глибоку миску. Додаємо до нього дві склянки чамана, червоний і чорний перець, ретельно перемішуємо. Обвалюємо в спеціях і залишаємо м'ясо ще на чотири дні, але вже при кімнатній температурі, після чого бастурма в домашніх умовах буде готова.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: