Язик яловичий рецепт

Язик яловичий рецепт


Страви з язика - це завжди вишукані, смачні і неймовірно ніжні шедеври кулінарії. Сьогодні розглянемо язик яловичий рецепт приготування з яблучним соусом.
Язик яловичий рецепт
0
0
30 вер
Інгредієнти:
  • Яловичий язик - 1шт;
  • Цибуля - 1шт;
  • Морква - 1шт;
  • Корінь петрушки - 1шт;
  • Яблука - 5шт;
  • Червоне вино - 1/2 ст. ложки;
  • Лимонна цедра;
  • Цукор;
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Язик ретельно промивається, обливається окропом і викладається в каструлю.

  • Крок 2

    Додаються овочі (цибуля, морква) і корінь петрушки, промиті, очищені і нарізані великими шматками.

  • Крок 3

    Язик заливається холодною водою так, щоб язик був покритий на висоту три пальці.

  • Крок 4

    На сильному вогні доводять до кипіння, потім вогонь зменшується до мінімального нагріву, і язик вариться до готовності. В кінці додається сіль.

  • Крок 5

    З готового язика видаляється шкіра, м'якіть нарізують широкими тонкими скибочками навскоси. Нарізаний язик заливають невеликою кількістю бульйону, щоб скибочки не обвітрилися. Для приготування соусу: яблука очищаються від шкірки, серцевини розрізають на четвертинки і укладаються в каструлю.

  • Крок 6

    Яблука заливаються водою (половина склянки) і варяться до м'якості. Готові яблука протирають через друшляк або сито, розводять червоним вином. Додається сіль, цукор і лимонна цедра за смаком. Всі кілька хвилин проварюється.

  • Крок 7

    Перед подачею язика заливається підготовленим соусом і добре прогрівається. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: