Загрузка...

Язик яловичий рецепт

Язик яловичий рецепт


Страви з язика - це завжди вишукані, смачні і неймовірно ніжні шедеври кулінарії. Сьогодні розглянемо язик яловичий рецепт приготування з яблучним соусом.
Язик яловичий рецепт
0
0
30 вер
Інгредієнти:
  • Яловичий язик - 1шт;
  • Цибуля - 1шт;
  • Морква - 1шт;
  • Корінь петрушки - 1шт;
  • Яблука - 5шт;
  • Червоне вино - 1/2 ст. ложки;
  • Лимонна цедра;
  • Цукор;
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Язик ретельно промивається, обливається окропом і викладається в каструлю.

  • Крок 2

    Додаються овочі (цибуля, морква) і корінь петрушки, промиті, очищені і нарізані великими шматками.

  • Крок 3

    Язик заливається холодною водою так, щоб язик був покритий на висоту три пальці.

  • Крок 4

    На сильному вогні доводять до кипіння, потім вогонь зменшується до мінімального нагріву, і язик вариться до готовності. В кінці додається сіль.

  • Крок 5

    З готового язика видаляється шкіра, м'якіть нарізують широкими тонкими скибочками навскоси. Нарізаний язик заливають невеликою кількістю бульйону, щоб скибочки не обвітрилися. Для приготування соусу: яблука очищаються від шкірки, серцевини розрізають на четвертинки і укладаються в каструлю.

  • Крок 6

    Яблука заливаються водою (половина склянки) і варяться до м'якості. Готові яблука протирають через друшляк або сито, розводять червоним вином. Додається сіль, цукор і лимонна цедра за смаком. Всі кілька хвилин проварюється.

  • Крок 7

    Перед подачею язика заливається підготовленим соусом і добре прогрівається. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: