Рулет з фаршу з яйцем

Рулет з фаршу з яйцем


Нескладне святкове блюдо, яке можна зробити повсякденним - це рулет з фаршу з яйцем і морквою, запечений в духовці. Популярне, багатьма улюблена страва сподобається будь-якому гурману. А робиться воно просто та інгредієнти для його приготування - самі звичайні. Різних рецептів приготування цієї страви безліч, але зупинимося на класичному способі приготування.
Рулет з фаршу з яйцем
0
0
30 вер
Інгредієнти:
  • Фарш , 50% яловичини і свинини - 1кг;
  • Хліб білий - 3 скибки;
  • Ріпчаста цибуля - 1шт;
  • Яйце - 4шт;
  • Молоко - 1,5 склянки;
  • Морква - 1шт;
  • Сіль, перець за смаком;
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Фарш готується самостійно за допомогою м'ясорубки або купується готовим. Лук ріжеться і перемелюється разом з фаршем (якщо використовується готовий фарш, з магазину, цибулю дуже дрібно порізати)

  • Крок 2

    Хліб розламується на маленькі скибочки і вимочується в молоці, додається у фарш. Все перемішується, після додається сіль, спеції і яйце.

  • Крок 3

    На приготований деко розстеляється фольга, змащується маслом і розкладається фарш досить товстим шаром. Зверху посипається всі кропом або петрушкою і тертою морквою.

  • Крок 4

    На середину викладаються відварені яйця, після акуратно тягнеться за край фольги, піднімаючи її, загортаючи краї в рулет. Закутуємо її фольгою і випікаємо при 190оС близько півгодини. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: