Загрузка...

Рулет з фаршу з яйцем

Рулет з фаршу з яйцем


Нескладне святкове блюдо, яке можна зробити повсякденним - це рулет з фаршу з яйцем і морквою, запечений в духовці. Популярне, багатьма улюблена страва сподобається будь-якому гурману. А робиться воно просто та інгредієнти для його приготування - самі звичайні. Різних рецептів приготування цієї страви безліч, але зупинимося на класичному способі приготування.
Рулет з фаршу з яйцем
0
0
30 вер
Інгредієнти:
  • Фарш , 50% яловичини і свинини - 1кг;
  • Хліб білий - 3 скибки;
  • Ріпчаста цибуля - 1шт;
  • Яйце - 4шт;
  • Молоко - 1,5 склянки;
  • Морква - 1шт;
  • Сіль, перець за смаком;
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Фарш готується самостійно за допомогою м'ясорубки або купується готовим. Лук ріжеться і перемелюється разом з фаршем (якщо використовується готовий фарш, з магазину, цибулю дуже дрібно порізати)

  • Крок 2

    Хліб розламується на маленькі скибочки і вимочується в молоці, додається у фарш. Все перемішується, після додається сіль, спеції і яйце.

  • Крок 3

    На приготований деко розстеляється фольга, змащується маслом і розкладається фарш досить товстим шаром. Зверху посипається всі кропом або петрушкою і тертою морквою.

  • Крок 4

    На середину викладаються відварені яйця, після акуратно тягнеться за край фольги, піднімаючи її, загортаючи краї в рулет. Закутуємо її фольгою і випікаємо при 190оС близько півгодини. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: