Загрузка...

Закуски на шпажках

Закуски на шпажках
0
0
30 вер
Закуски на шпажках


Таке оформлення закусок за останній час стає все більш популярним, адже закуски на шпажках виглядає красиво і апетитно, їх прийнято готувати на фуршетні столи

Сир з шинкою
Необхідні інгредієнти:

• Сир твердий 120 грам;
• Шинка 80 грам;
• Редис 2 штуки;
• Огірок свіжий 2 штуки;
• Тарталетки;
• Шпажки

Процес приготування:
• Сир порізати середніми кубиками, шинку на тонкі скибочки. Огірок і редис кружечками. На шпажки надіти сир, огірок, шинку і редиску. Можна прикрасити зеленню.
• Поставте шпажки в тарталетки і страва готова.

Другий рецепт: (Закуска з жаркого і овочів)
Необхідні інгредієнти:

• Спекотне 200 грам;
• Ковбаса копчена 200 грам;
• Огірок солоний;
• Тарталетки

Процес приготування:
• Порізати кубиками середньої величини, надіти на шпажки і поставити в тарталетки.

Третій рецепт: (Канапе з червоною рибою)
Необхідні інгредієнти:

• Червона риба 6 скибочок;
• Крекери 6 штук;
• Огірки мариновані 1 штука;
• Майонез 2 столових ложки;
• Зелень (цибуля пір'я)

Процес приготування:
• Зелень дрібно порізати. Огірки дрібно порубати і змішати з майонезом.
• На крекер покладіть соус з майонезу, червону рибу і прикріпити шпажку.

Четвертий рецепт: (Канапе з помідором черрі і моцарелою)
Необхідні інгредієнти:

• Помідори 7 штук;
• Моцарелла 7 кульок;
• Базилік листочки 7 штук;
• Крекери 7 штук

Процес приготування:
• Помідори розрізати навпіл. Нанизати на шпажку помідор, моцарелу, листок базиліка і помідор, вставити в крекер.

П'ятий рецепт: (З сиром і виноградом)
Для приготування канапе з сиром і виноградом нам знадобляться наступні інгредієнти:

• Пармезан сыр100 грам;
• Голландський сир 100 грам;
• Виноград гілочка

Процес приготування:
• Порізати обидва сиру квадратиками 1 +1 сантиметр. Нанизати на шпажку сир, виноград, сир.

Шостий рецепт: (Канапе з креветками)
Необхідні інгредієнти:

• Креветки 10 штук;
• Майонез 4 столових ложки;
• Огірок свіжий довгий;
• Кріп;
• Вершкове Масло-40 грам

Процес приготування:
• Креветки обсмажити в сковороді до золотистого кольору, кілька хвилин.
• Огірок порізати кільцями, товщиною 0,5 сантиметра.
• Кріп порубати і змішати з майонезом.
• На огірок покласти майонез, зверху креветку і гілочку кропу.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: