Закуски на шпажках

Закуски на шпажках
+3
0
30 вер
Закуски на шпажках


Таке оформлення закусок за останній час стає все більш популярним, адже закуски на шпажках виглядає красиво і апетитно, їх прийнято готувати на фуршетні столи

Сир з шинкою
Необхідні інгредієнти:

• Сир твердий 120 грам;
• Шинка 80 грам;
• Редис 2 штуки;
• Огірок свіжий 2 штуки;
• Тарталетки;
• Шпажки

Процес приготування:
• Сир порізати середніми кубиками, шинку на тонкі скибочки. Огірок і редис кружечками. На шпажки надіти сир, огірок, шинку і редиску. Можна прикрасити зеленню.
• Поставте шпажки в тарталетки і страва готова.

Другий рецепт: (Закуска з жаркого і овочів)
Необхідні інгредієнти:

• Спекотне 200 грам;
• Ковбаса копчена 200 грам;
• Огірок солоний;
• Тарталетки

Процес приготування:
• Порізати кубиками середньої величини, надіти на шпажки і поставити в тарталетки.

Третій рецепт: (Канапе з червоною рибою)
Необхідні інгредієнти:

• Червона риба 6 скибочок;
• Крекери 6 штук;
• Огірки мариновані 1 штука;
• Майонез 2 столових ложки;
• Зелень (цибуля пір'я)

Процес приготування:
• Зелень дрібно порізати. Огірки дрібно порубати і змішати з майонезом.
• На крекер покладіть соус з майонезу, червону рибу і прикріпити шпажку.

Четвертий рецепт: (Канапе з помідором черрі і моцарелою)
Необхідні інгредієнти:

• Помідори 7 штук;
• Моцарелла 7 кульок;
• Базилік листочки 7 штук;
• Крекери 7 штук

Процес приготування:
• Помідори розрізати навпіл. Нанизати на шпажку помідор, моцарелу, листок базиліка і помідор, вставити в крекер.

П'ятий рецепт: (З сиром і виноградом)
Для приготування канапе з сиром і виноградом нам знадобляться наступні інгредієнти:

• Пармезан сыр100 грам;
• Голландський сир 100 грам;
• Виноград гілочка

Процес приготування:
• Порізати обидва сиру квадратиками 1 +1 сантиметр. Нанизати на шпажку сир, виноград, сир.

Шостий рецепт: (Канапе з креветками)
Необхідні інгредієнти:

• Креветки 10 штук;
• Майонез 4 столових ложки;
• Огірок свіжий довгий;
• Кріп;
• Вершкове Масло-40 грам

Процес приготування:
• Креветки обсмажити в сковороді до золотистого кольору, кілька хвилин.
• Огірок порізати кільцями, товщиною 0,5 сантиметра.
• Кріп порубати і змішати з майонезом.
• На огірок покласти майонез, зверху креветку і гілочку кропу.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: