Загрузка...

Баранки з фаршем

Баранки з фаршем
0
0
27 вер
Баранки з фаршем


Ви думаєте, що сушіння подають до чаю? А ви пробували сушіння з фаршем запечені? Ні? Тоді читайте рецепт, перевірте, чи всі продукти є в наявності, сходіть в магазин за відсутніми інгредієнтами і приготуйте!

Необхідні інгредієнти:
• Баранки 0,5 кілограма;
• Молоко свіже 1 літр;
• Фарш 800 грамів;
• Цибуля ріпчаста 4 штуки;
• Сир твердий 130 грам;
• Часник 2 зубчики;
• Зелень;
• Яйце 1 штука;
• Сіль;
• Рослинна олія;
• Майонез

Процес приготування:
• Баранки покласти в ємність і замочити в молоці на 15 хвилин, при цьому повертати їх, щоб просочилися з усіх боків, сушіння вийняти і розкласти на піднос.
• Цибулю почистити і порізати дуже дрібно, змішати з фаршем, посолити, поперчити, додати яйце, додати роздавлений часник і дрібно порізану зелень, добре перемішати.
• На деко налити рослинне масло, кожну сушку начинити фаршем і викласти на деко. Зверху кожну сушку змастити майонезом і посипати тертим сиром.
• Запекти в духовці приблизно 20 хвилин при температурі 180 оС градусів. Вони зверху повинні бути рум'яними.
• Вийти їх багато, подавати до курячого бульйону.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: