Баранки з фаршем

Баранки з фаршем
0
0
27 вер
Баранки з фаршем


Ви думаєте, що сушіння подають до чаю? А ви пробували сушіння з фаршем запечені? Ні? Тоді читайте рецепт, перевірте, чи всі продукти є в наявності, сходіть в магазин за відсутніми інгредієнтами і приготуйте!

Необхідні інгредієнти:
• Баранки 0,5 кілограма;
• Молоко свіже 1 літр;
• Фарш 800 грамів;
• Цибуля ріпчаста 4 штуки;
• Сир твердий 130 грам;
• Часник 2 зубчики;
• Зелень;
• Яйце 1 штука;
• Сіль;
• Рослинна олія;
• Майонез

Процес приготування:
• Баранки покласти в ємність і замочити в молоці на 15 хвилин, при цьому повертати їх, щоб просочилися з усіх боків, сушіння вийняти і розкласти на піднос.
• Цибулю почистити і порізати дуже дрібно, змішати з фаршем, посолити, поперчити, додати яйце, додати роздавлений часник і дрібно порізану зелень, добре перемішати.
• На деко налити рослинне масло, кожну сушку начинити фаршем і викласти на деко. Зверху кожну сушку змастити майонезом і посипати тертим сиром.
• Запекти в духовці приблизно 20 хвилин при температурі 180 оС градусів. Вони зверху повинні бути рум'яними.
• Вийти їх багато, подавати до курячого бульйону.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: