Рецепт холодцю

Рецепт холодцю
+1
0
27 вер
Рецепт холодцю


Холодець люблять якщо не всі, то багато хто. Але багато господинь знають рецепт холодцю, скільки якого м'яса покласти, скільки води налити, щоб усе застигло так, як треба. Ділимося з вами рецептом «правильного» холодцю.

Інгредієнти для приготування рецепт холодцю:
• Пів кілограма свинячих очищених ніжок;
• Пів кілограма нежирної свинини;
• Близько ста грамів яловичини;
• Дві червоних моркви;
• Одна головка ріпчастої цибулі;
• Невеликий шматочок селери;
• Два лаврових листочка;
• Зелень кропу і петрушки;
• Трохи солі.

Спосіб приготування:
• Свинячі ніжки очистити і порубати.
• У велику каструлю і скласти ніжки і м'ясо, залити водою так, щоб тільки трохи прикрити м'ясо. Довести до кипіння, не забуваючи періодично знімати піну. Вогонь не повинен бути сильним.
• Яловичину злегка обсмажити, обсмажений шматок яловичини додати в каструлю, туди ж покласти обсмажену моркву і цілу цибулину.
• Тепер потрібно продовжувати варити холодець протягом двох або трьох годин.
• Як тільки ви побачите, що м'ясо легко відстає від кісток, його потрібно вийняти і порізати на невеликі шматочки. Бульйон потрібно обов'язково процідити.
• Тепер в порційні тарілки викладаємо нарізану кружечками моркву, зелень, шматочки м'яса і заливаємо гарячим бульйоном. Можна додати трохи часнику.
• Прибираємо холодець в прохолодне місце і даємо йому застигнути.
Подавати до столу обов'язково з гірчицею, хроном або оцтом.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: