Загрузка...

Рецепт печінкового торта

Рецепт печінкового торта
+3
0
27 вер
Рецепт печінкового торта


Печінковий торт може здивувати гостей не менше, ніж солодкий десерт. Це блюдо прийшло з української кухні і стало дуже популярне у багатьох країнах світу. Я пропоную вам рецепт печінкового торта з курячої печінки. Насправді печінковий торт ще можна приготувати з свинячої, яловичої або індичої печінки. Все залежить від ваших смакових уподобань.

Необхідні інгредієнти:
Для тіста:

• Печінка курки - 500 г;
• Яйця - 4 шт.;
• Сметана - 2 ст. л.;
• Борошно - 1/2 ст.;
• Соняшникова олія - 2 ст. л.;
• Сіль;
• Перець

Для начинки:
• Морква - 2 шт.;
• Цибуля - 3 шт.;
• Соняшникова олія - 2 ст. л.;
• Майонез - 5 ст. л.;
• Часник - 2 зубчики

Спосіб приготування:
• Для начинки моркву помийте, почистіть і натріть на крупній тертці. Цибулю почистіть і наріжте півкільцями.
• Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло, викладіть в неї цибулю і моркву. Смажте овочі на невеликому вогні до золотистого кольору. Часник почистіть, пропустіть через прес і змішати з майонезом.
• Печінка курки помийте, поріжте невеликими шматками і подрібнити за допомогою м'ясорубки. До печінки додайте яйця, сметану, борошно, перець, сіль і все добре перемішайте.
• Сковороду для смаження млинців добре розігрійте, влийте рослинне масло. Тісто в сковороду краще викладати ополоником і смажити блін до готовності на середньому вогні з обох сторін. З цих інгредієнтів має вийти 5 або 6 млинців для торта.
• Візьміть тарілку, призначену для печінкового торта і покладіть на неї один млинець-корж. Змастіть блін часником з майонезом тонким шаром. Потім на цей же млинець викладіть трохи засмажки, і рівномірно розподіліть. Накрийте новим млинцем і повторіть все знову до останнього млинця. Верхній шар торта також потрібно змастити майонезом і посипати тертими жовтками яєць, зварених попередньо. Поставте торт в холодильник на 2 години.
Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: