М'ясні рулетики

М
0
0
27 вер
М'ясні рулетики


У вас проблема з вибором святкових страв-до застілля? Приготуйте м'ясні рулетики і здивуйте гостей оригінальним, ніжним і соковитим стравою. Рулетики можна приготувати і в будній день, бо треба ж хоч іноді балувати домочадців

Для начинки:
• Свинячий фарш - 500 г;
• Цибуля - 1 шт.;
• Рис відварний - 3 ст. л.;
• Сіль;
• Спеції;
Для тіста:
• Яйця - 2 шт.;
• Сир - 100 г;
• Кисле молоко - 1 ст.;
• Борошно - 2-3 ст.;
• Цукор - 1 ст. л.;
• Сіль - 0,5 ч. л.;
• Зелень

Готувати треба так:
• Для приготування начинки цибулю почистіть і наріжте маленькими кубиками. Розігрійте сковороду, влийте олію і обсмажте цибулю на середньому вогні до готовності, помішуйте.
• З'єднайте цибулю, фарш, відварений рис, спеції і сіль. Перемішайте всі інгредієнти. Зелень вимити, обсушити і дрібно наріжте. Додайте її в начинку і ще раз перемішайте.
• Приготуйте тісто, вибити яйця в миску і збийте вінчиком. До яйцям всипте цукор, сіль, покладіть сир і перемішайте. Далі влийте молоко, повільно всипте борошно, перемішайте.
• Замісіть тісто і розділіть його на дві частини. По черзі частини розкачайте в тонкий коржик. Начинку викладіть на тісто рівним шаром. Далі тісто скрутіть в трубочку, яку злегка притисніть. Вийде рулет товщиною приблизно 3 см, поріжте його на шматки. Надайте рулетів руками форму.
• Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло. Рулетики обсмажте на середньому вогні з обох сторін, щоб підрум'янилися. Обов'язково накрийте сковороду кришкою.
• Коли всі рулети будуть обсмажені, складіть їх в каструлю. Туди ж налийте невелику кількість води, покладіть 2 горошини запашного перцю, лавровий лист і протушкувати на маленькому вогні протягом 20 хвилин.
Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: