Загрузка...

М'ясні рулетики

М
0
0
27 вер
М'ясні рулетики


У вас проблема з вибором святкових страв-до застілля? Приготуйте м'ясні рулетики і здивуйте гостей оригінальним, ніжним і соковитим стравою. Рулетики можна приготувати і в будній день, бо треба ж хоч іноді балувати домочадців

Для начинки:
• Свинячий фарш - 500 г;
• Цибуля - 1 шт.;
• Рис відварний - 3 ст. л.;
• Сіль;
• Спеції;
Для тіста:
• Яйця - 2 шт.;
• Сир - 100 г;
• Кисле молоко - 1 ст.;
• Борошно - 2-3 ст.;
• Цукор - 1 ст. л.;
• Сіль - 0,5 ч. л.;
• Зелень

Готувати треба так:
• Для приготування начинки цибулю почистіть і наріжте маленькими кубиками. Розігрійте сковороду, влийте олію і обсмажте цибулю на середньому вогні до готовності, помішуйте.
• З'єднайте цибулю, фарш, відварений рис, спеції і сіль. Перемішайте всі інгредієнти. Зелень вимити, обсушити і дрібно наріжте. Додайте її в начинку і ще раз перемішайте.
• Приготуйте тісто, вибити яйця в миску і збийте вінчиком. До яйцям всипте цукор, сіль, покладіть сир і перемішайте. Далі влийте молоко, повільно всипте борошно, перемішайте.
• Замісіть тісто і розділіть його на дві частини. По черзі частини розкачайте в тонкий коржик. Начинку викладіть на тісто рівним шаром. Далі тісто скрутіть в трубочку, яку злегка притисніть. Вийде рулет товщиною приблизно 3 см, поріжте його на шматки. Надайте рулетів руками форму.
• Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло. Рулетики обсмажте на середньому вогні з обох сторін, щоб підрум'янилися. Обов'язково накрийте сковороду кришкою.
• Коли всі рулети будуть обсмажені, складіть їх в каструлю. Туди ж налийте невелику кількість води, покладіть 2 горошини запашного перцю, лавровий лист і протушкувати на маленькому вогні протягом 20 хвилин.
Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: