Загрузка...

М'ясні Рулетики

М
0
0
27 вер
М'ясні Рулетики


Звичайно, навряд чи хтось готує м'ясні рулетики кожен день, адже це блюдо швидше відноситься в святковим. Такі рулетики можна взяти з собою на пікнік, щоб посмажити їх на природі.

Складові продукти (4-6 порцій):
• Стейки свинини (500 г);
• Цибуля (1 шт);
• Ковбаса (50 г);
• Твердий сир (100 г);
• Панірувальні сухарі (200 г);
• Консервовані помідори (4 шт.);
• Оливкова олія (6 ст. л.);
• Сіль (щіпка);
• Рослинна олія;
• Лавровий лист

Спосіб приготування:
• Підготуйте стейки для рулетиків. Розріжте стейки на шматки товщиною товщину 0,2 мм. Врахуйте, що ширина стейків повинна бути достатньою для умещения начинки. Поки стейки відкладіть в сторону, вони вам знадобляться пізніше.
• Підготуйте начинку для стейків. Цибулю почистіть і наріжте маленькими кубиками. Ковбасу і сир порізати таким же способом. Консервовані помідори очистити від шкірки і поріжте на маленькі шматочки. Всі нарізані інгредієнти викладіть в миску, посипте їх панірувальними сухарями, влийте оливкове масло, додайте сіль і гарненько перемішайте. Все, начинка для рулетиків готова.
• Тепер візьміть відкладені в сторону стейки. На кожен стейк викладіть ложку або дві начинки, все залежить від розмірів стейків. Загорніть стейки рулетом, кінчики закріпіть зубочистками.
• Всі рулетики надіньте на шампури, якщо хочете чергуйте їх з кільцями цибулі, як шашлик. Додайте трошки подрібненого лаврового листа.
• Далі рулети змастіть рослинною олією і обваляйте в панірувальних сухарях.
• Якщо ви будете піч м'ясні рулетики в духовці, то розігрійте її до 180оС і печіть десь 20 хвилин. Дивіться, щоб вони не пересушились.
• У разі приготування рулетів на барбекю, думаю, ви знаєте як це робити. У будь-якому випадку, приємного вам апетиту і проведення часу!
Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: