Загрузка...

Швидкі Закуски

Швидкі Закуски
0
0
27 вер
Швидкі Закуски


Що робити, коли телефонують друзі, рідні, або просто хороші знайомі, і повідомляють, що, наприклад, через годину будуть у вас в гостях? Приготувати закуски швидкі та легкі і зустріти гостей! Чи це можливо? Звичайно, чому ж немає? Пропонуємо як приклад, приготувати дві закуски, «Будиночок відлюдника» і «Рулетики з сосисками»

«Будиночок відлюдника»
Інгредієнти:

• 11 вафельних трубочок;
• 1 банка рибних консервів в олії;
• 3 столові ложки рису;
• 250 г майонезу;
• 100 г твердого сиру;
• 1 рак (необов'язковий компонент);
• Зелень;

Процес приготування:
• Рис відварюємо до готовності.
• Консерви розминаємо виделкою, з'єднайте з рисом і ретельно перемішуємо.
• Вафельні трубочки наповнюємо приготовленої масою, потім викладаємо на блюдо, в якому будемо подавати до столу.
• Трубочки викладаємо у вигляді піраміди: спочатку 5, потім - 3,2,1, кожен викладений шар змащуємо майонезом і посипаємо тертим твердим сиром.
• Потім сформований будиночок теж посипаємо тертим сиром.
• Духовку розігріваємо до потрібної температури 180-200оС і ставимо в неї будиночок, випікаємо протягом 10 хвилин, потім дістаємо, посипаємо подрібненою зеленню за смаком, а зверху викладаємо вареного рака, якщо є, але можна і без нього.

Рулетики з сосисками
Інгредієнти:

• 1 кг картоплі;
• Вафельні коржі;
• Майонез;
• 4 моркви;
• 4 цибулини;
• Пучок зелені петрушки та кропу;
• 1 кг сосисок;
• 4 яйця;
• Рослинна олія для обсмажування;

Процес приготування:
• Картопля миємо, очищаємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності, розминаємо його в пюре.
• Цибулю очищаємо, миємо, нарізаємо маленькими кубиками.
• Очищену і вимиту моркву тремо на крупній або середній тертці.
• На сковороді в розігрітій олії смажимо цибулю до зарум'янювання, потім додаємо до нього терту моркву і обсмажуємо разом.
• Вафельні коржі змащуємо майонезом, потім викладаємо шар картопляного пюре, розрівнюємо.
• Зверху на картоплю рівномірно розподіляємо цибульно-морквяну масу.
• Потім по краю кожного вафельного місця викладаємо очищені сосиски і акуратно згортаємо в рулети, розрізаємо їх на 3-4 маленьких рулетика.
• Збиваємо яйця і вмочаємо в них рулетики, обсмажуємо на сковороді в розігрітому рослинному маслі з двох боків до утворення хрусткої скоринки.
• На сервірувальну тарілку викладаємо листя салату, викладаємо рулети, прикрашаємо гілочками петрушки і кропу.
Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: