Загрузка...

Що приготувати на вечерю

Що приготувати на вечерю


Після того, як просочилася інформація про те, що після 18.00 приймати їжу шкідливо, багато задумалися, що приготувати на вечерю так, щоб не прокинутися вночі від явного почуття голоду. Хотілося б відзначити, що насправді вночі під час сну всі органи людини працюють так само, як у момент неспання і їжа перетравлюється з таким же успіхом, більш того витрата калорій залишається практично таким же, тому не завжди такі жертви виправдані. Більш того, в питанні прийняття їжі після 18 годин звертати увагу треба не на це конкретний час, а на різницю між вечерею і сном, що становить 4 години, так як в більшості випадків людина лягає спати близько 22.00. Тому, у випадку, якщо ви лягаєте не раніше 24.00, а то і пізніше, ви цілком можете приймати їжу і в 20.00. Загалом, останній прийом повинен бути за 4 години до сну і це рекомендується для того, щоб сон був міцним і спокійним, адже за цей час їжа вже встигне перетравитися, і важкість у шлунку не буде перешкоджати засипанню. Що стосується всього іншого, не варто сприймати все буквально і відмовляти собі у нормальної повноцінної їжі, а вже тим більше морити себе голодом - це ні до чого доброго не призведе.
Що приготувати на вечерю
0
0
27 вер
Інгредієнти:
  • Вирізка свиняча або яловича (можна біле куряче м\'ясо) - 120-170г
  • Пастеризовані гриби (печериці) - 50г
  • Помідор - 50г
  • Сир - 30-50г
  • Сіль
  • Перець
  • Помідор - 50г
  • Огірок - 50г
  • Перець болгарський - 30г
  • Кукурудза консервована - 30г
  • Горошок консервований - 30г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    М'ясо відбивається, перчится, солиться і злегка обсмажується з одного боку.

  • Крок 2

    Відбивна укладається на деко так, щоб обсмажена сторона виявилася зверху.

  • Крок 3

    На відбивну укладаються нарізані кільцями помідори, гриби і все посипається тертим сиром.

  • Крок 4

    Запікається до готовності і утворення рум'яної скоринки в попередньо розігрітій духовці (можна в мікрохвильовій печі).

  • Крок 5

    Всі овочі нарізаються в довільній формі укладаються на тарілку для других страв (не змішувати!), поруч горошок і кукурудза.

  • Крок 6

    На другу половину тарілки (можна використовувати підставну) укладається відбивна.

  • Крок 7

    Все посипається зеленню.

  • Крок 8

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: