Загрузка...

Кабачки фаршировані

Кабачки фаршировані


Весна і літо завжди радують нас свіжими овочами та фруктами, справжнє свято для наших шлунків - кабачки фаршировані і саме їх ми сьогодні і будемо готувати.
Кабачки фаршировані
0
0
27 вер
Інгредієнти:
  • Кабачки - 2шт;
  • М\'ясний фарш - 300г;
  • Цибуля - 2шт;
  • М\'ясний бульйон - 500мл;
  • Морква - 2шт;
  • Яйце - 1шт;
  • Зелень;
  • Масло рослинне;
  • Сіль;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Фарш змішується з сирим яйцем і однієї подрібненою цибулею.

  • Крок 2

    Додається за смаком сіль, перець і фарш добре перемішується.

  • Крок 3

    Кабачки ретельно промиваються і обсушиваются, потім розрізають на три частини по довжині.

  • Крок 4

    З кожного шматочка зрізується м'якоть всередині так, щоб трохи залишалося в нижній частині (в підсумку повинні вийти «стаканчики»).

  • Крок 5

    Кабачки начиняються підготовленим фаршем і ставляться в каструлю.

  • Крок 6

    Заливається бульйон, каструля накривається кришкою.

  • Крок 7

    Кабачки тушкують 20-25 хвилин на середньому вогні.

  • Крок 8

    Залишився цибулю дрібно шинкуєтся і обсмажується на рослинному маслі з подальшим додаванням тертої моркви.

  • Крок 9

    Обсмажені овочі викладаються зверху на фарш, і все тушкується ще хвилин 10.

  • Крок 10

    Готові фаршировані кабачки викладаються на тарілку, прикрашають зеленню і овочами.

  • Крок 11

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: