Кабачки фаршировані

Кабачки фаршировані


Весна і літо завжди радують нас свіжими овочами та фруктами, справжнє свято для наших шлунків - кабачки фаршировані і саме їх ми сьогодні і будемо готувати.
Кабачки фаршировані
0
0
27 вер
Інгредієнти:
  • Кабачки - 2шт;
  • М\'ясний фарш - 300г;
  • Цибуля - 2шт;
  • М\'ясний бульйон - 500мл;
  • Морква - 2шт;
  • Яйце - 1шт;
  • Зелень;
  • Масло рослинне;
  • Сіль;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Фарш змішується з сирим яйцем і однієї подрібненою цибулею.

  • Крок 2

    Додається за смаком сіль, перець і фарш добре перемішується.

  • Крок 3

    Кабачки ретельно промиваються і обсушиваются, потім розрізають на три частини по довжині.

  • Крок 4

    З кожного шматочка зрізується м'якоть всередині так, щоб трохи залишалося в нижній частині (в підсумку повинні вийти «стаканчики»).

  • Крок 5

    Кабачки начиняються підготовленим фаршем і ставляться в каструлю.

  • Крок 6

    Заливається бульйон, каструля накривається кришкою.

  • Крок 7

    Кабачки тушкують 20-25 хвилин на середньому вогні.

  • Крок 8

    Залишився цибулю дрібно шинкуєтся і обсмажується на рослинному маслі з подальшим додаванням тертої моркви.

  • Крок 9

    Обсмажені овочі викладаються зверху на фарш, і все тушкується ще хвилин 10.

  • Крок 10

    Готові фаршировані кабачки викладаються на тарілку, прикрашають зеленню і овочами.

  • Крок 11

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: