Загрузка...

Салат із стручкової квасолі з беконом

Салат із стручкової квасолі з беконом
0
0
13 вер
Салат із стручкової квасолі з беконом


Необхідні інгредієнти:

• Квасоля стручкова - 300г
• Сіль, цукор, чорний мелений перець
• Зелень петрушки - невеликий пучок
• Цибуля - 1шт
• Винний оцет - 3 ст.л.
• Масло рослинне - 5ст.л.
• Бекон - 100-150г

Готуємо:

• Стручки квасолі відваримо, прядка 15 хвилин в підсоленій киплячій воді, відкинемо на сито, промиємо холодною водою.
• Петрушку дрібно поріжемо (кілька гілочок залишимо для фарбування салату), змішаємо з дрібно порізаною цибулею, додамо щіпку цукру, посолимо і поперчимо. Додамо винний оцет і рослинне масло, добре перемішати.
• Підготовлену заправку і обсмажені на сухій сковороді шматочки бекону додамо до порізаним стручків квасолі, перемішаємо, викладемо в салатницю, прикрасимо гілочками петрушки.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: