Паштет свинячий «закусочний»

Паштет свинячий «закусочний»
0
0
13 вер
Паштет свинячий «закусочний»


Необхідні інгредієнти:

• Печінка свиняча - 1 кг
• Грудинка свиняча жирна - 200г
• Цибуля - 1-2шт
• Сир твердого сорту - 150г
• Сіль, перець, лавровий лист
• Желатин - 4ст.л. (без гірки)
• Часник - 3-4зубчика
• Молоко - 1,5-2ст.
• Бальзам або коньяк - 1ст.л.

Готуємо:

• Буряк відваримо, охладим, поріжемо кубиками. Сир поріжемо кубиками.
• Печінка помиємо, видалимо жовчні протоки, заллємо молоком години на два. Так паштет буде без гірчинки, і більш ніжним. Згасимо печінка з цибулею і лавровим листом, посолимо і поперчимо. Грудинку зваримо окремо до готовності. Остудимо.
• Печінка, грудинку і часник тричі пропустимо через м'ясорубку. Отриману масу розведемо бульйоном, в якому варилася грудинка, до отримання консистенції кремоподібного супу. Додамо коньяк або бальзам, добре перемішаємо.
• Замочимо желатин, після його набухання подогреем до отримання прозорого розчину, наллємо желатиновий розчин у печінкову масу, добре перемішаємо, розіллємо в форми.
• Форми з паштетом покладемо кубики буряків і сиру, поставимо для желювання в холодильник. Можна також додати зварене круто яйце або відварену моркву.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: