Загрузка...

Паштет свинячий «закусочний»

Паштет свинячий «закусочний»
0
0
13 вер
Паштет свинячий «закусочний»


Необхідні інгредієнти:

• Печінка свиняча - 1 кг
• Грудинка свиняча жирна - 200г
• Цибуля - 1-2шт
• Сир твердого сорту - 150г
• Сіль, перець, лавровий лист
• Желатин - 4ст.л. (без гірки)
• Часник - 3-4зубчика
• Молоко - 1,5-2ст.
• Бальзам або коньяк - 1ст.л.

Готуємо:

• Буряк відваримо, охладим, поріжемо кубиками. Сир поріжемо кубиками.
• Печінка помиємо, видалимо жовчні протоки, заллємо молоком години на два. Так паштет буде без гірчинки, і більш ніжним. Згасимо печінка з цибулею і лавровим листом, посолимо і поперчимо. Грудинку зваримо окремо до готовності. Остудимо.
• Печінка, грудинку і часник тричі пропустимо через м'ясорубку. Отриману масу розведемо бульйоном, в якому варилася грудинка, до отримання консистенції кремоподібного супу. Додамо коньяк або бальзам, добре перемішаємо.
• Замочимо желатин, після його набухання подогреем до отримання прозорого розчину, наллємо желатиновий розчин у печінкову масу, добре перемішаємо, розіллємо в форми.
• Форми з паштетом покладемо кубики буряків і сиру, поставимо для желювання в холодильник. Можна також додати зварене круто яйце або відварену моркву.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: